2014. október 25., szombat

Life is just a game 63.

Skye:

-Most beszéltem Mattel, vacsival várnak minket...-mondtam és beszálltunk a kocsiba.
-Szerintem Brian ki lesz akadva.
-Nem lesz! Hidd el, bízz bennem. Jönnek ők is és így nem fog aggódni, kaland lesz...
-Majd meglátjuk!-mondta Heidi és bekötötte magát. Elindultunk haza.
-Kíváncsi vagyok Matt arcára, mit szól ehhez a hajhoz!-nevettem el magam, és egyre izgatottabb lettem.
-Nagyon jól áll! Jobb mint a fekete!
-Azt mondod?-kérdeztem, mire bólintott.-És hogy vagy?Vagy vagytok?Akármit mondasz, tudnod kell, hogy nem vetlek megérte. Ismerlek, szeretlek és én is átmentem ezen, de nem ment volna, ha akkor nem vagy nekem. Szeretném, hogy tudd, hogy kész vagyok értetek én is bármire.
-Őszintén? Szeretném ha csak én lennék. Úgy érzem ez nem az én testem, csak csak egy inkubátor.... Nem érzem jól magam, én nem akarok még gyereket.
-Teljesen normális, hogy így érzel. Én sem éreztem Alecket egészen addig a saját gyerekemnek, amíg a kezembe nem adták, és meg nem láttam. Megértelek, de itt vagyok neked végig, jó?-nyújtottam felé a kezem és ő megszorította. Pont haza értünk így leparkoltam és elindultunk be. Heidi ment előre, így megtudtuk, hogy az új nappalinkban ülnek és söröznek. Bementem én is Heidi mögött és már Brian arcán is láttam, hogy elképedt. Befogtam Matt szemét és lassan szembe fordultam vele.
-Mi az? Mit csináltál, hogy nem láthatlak?
-Valamit tényleg csináltam, de nekem nagyon tetszik és remélem neked is.-adtam egy puszit a szájára majd elhúztam a kezem.

Brian:

-Vörös? -suttogtam oda Heidinek, mire mosolyogva bólintott, és beült az ölembe.
-Szép lennék vörösen?-kérdezte, mire megcsókoltam.
-Gyönyörű, de ez a szőke jobban tetszik.
- Bocsika, hogy megszakítom ezt a "hűű, de szexi vagy" pillanatot, de éhen halok, szóval együnk.-állt fel Heidi mire Skye és Matt is kifelé indult az étkezőbe.
-Aleck?
-Amy és anyu elvitték, Amyvel a parkba.-magyarázta Matt, hova tűnt a kutya és a gyerek hirtelen. Leültünk az asztalhoz és enni kezdtünk.
-És minden rendben a bandával?.kérdeztem Heidit, mire furcsán összenéztek Skyejal, de ez nem csak nekem tűnt fel.
-Mi volt ez az összenézés?-kérdezte őket Matt, mielőtt én kérdezhettem volna.
-Hát minden rendben lesz úgy másfél hónap múlva.
-Miért?-kérdeztük Mattel egyszerre.
-Még promotálnunk kéne az új albumot meg azt a pár számot ami meg van eddig és...-magyarázott Heidi, de nem nagyon nézett a szemembe.
-És ezét egy rövid turnéra megyünk, vagy kiruccanásra, Ausztráliába, ahogy tetszik.-fejezte be Skye mire Matt és én néztünk össze.
-Mi?-ideges lettem, megijedtem, hogy juthat ilyen Heidi eszébe, de ahogy Skyet néztem megnyugtató pillantással nézett rám.
-Ez egy kis nyaralás, csak egy két koncert, annál több fotózás, pár nyilvános megjelenés, adakozás. Csak pihenés az egész, hogy tudják ott is kik vagyunk...-beszélt Skye végig egyenesen a szemembe nézve. Tudta miért lettem ideges.
-Igen, és simán kibírom, nem lesz gond, mert jöhettek velünk.-karolt át ekkor Heidi.
-Hmm, ez így sokkal jobban hangzik.-csókoltam meg, de még mindig kissé feszült voltam. Mikor Skye azt mondta ki talál valamit, nem gondoltam, hogy azt, hogy a depressziós, terhes feleségemet másfélhónapos körútra vigye...

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése