2014. augusztus 5., kedd

Sex on the beach 5. fejezet

Audrey:

-AUDREEEEEY, Audrey, Audrey, Audrey!-hallottam Ava sírós hangját. Gyorsan kisiettem a szobámból és megláttam a konyhában a pultnál egy vodkás üveget szorongatva.
-Na mi van? Baj van?-ültem le vele szemben és megsimogattam az arcát.
-A pasi a bárból, az őrjítő éjszaka, azok az izmooooook és és...
-Igen tudom, már kismilliószor elmondtad!-vágtam közbe de az arca csak nyomorultabbnak tűnt.-Jézusom mondd már mi van! -kezdtem komolyan aggódni miatta, de ő csak legurított még egy vodkát!
-A tetoválás, emlékszel rá?-kérdezte és nagyot nyelt, én meg bólintottam.-Na akkor figyelj! Nem ismerős véletlenül?!-tolta elém a mobilját egy képpel. Avenged sevenfold.
-Hé ez az ő lógójuk?-csodálkoztam el, mire ő csak nevetni kezdett.
-Basszus Ava fejezd be ezt és mondd már el mi van!
-Lefeküdtem Mattel!-bökte ki mire elakadt a lélegzetem.
-Én ezt nem... Mi... Mi van? Most?!
-Nem, Matt az! Matt az Az éjszaka! Ő A srác!-mondta és bár lesokkoltam, valahogy mégis nevetni kezdtem, ő viszont csak lehúzott még egy pohár vodkát.
-Ezt nem hiszem el! Hogy nem ismerted fel?
-Most hogy odamentem láttam meg a tetoválást a hasán.
-És ő hogy nem ismert fel?
-Nem tudom, lehet hogy felismert és...de ... ez tudod mit jelent? -megráztam a fejem még mindig nevetve.-Nem dolgozhatok velük.
-Jaj dehogynem! Semmi nincs köztetek! De nem árt tudni, hogy ilyen jó...-erre ivott még egyet én viszont csak jobban kezdtem nevetni.
-Ide jönnek 8-ra!-bökte ki aztán megint, de így már az én jó kedvem is múlóban volt.
-Mi van?
-Meg kell tudnod tőle, hogy ő mire emlékszik!-és ivott még egyet.

Matt:

-Na jó srácok, szerencsénk van, időben vagyunk!-parkoltam le.-Ajándék?
-Megvan mind a 2 üveg! -vigyorodott el mellettem Jimmy.
-A virág is!-emelte fel Zacky a kis cserepes növényt.
-Hát akkor menjünk, de Syn a pofádat fogd be amíg itt vagy, okés?-kértem, ahogy kiszálltunk a kocsiból és mind az ajtóhoz mentünk.Ava barátnője állt az ajtóban kicsit zavart képet vágva.
-Ööö, helló fiúk!
-Audrey!-mosolyogtunk rá, és vártunk.-Beengedsz?
-Hát, az a helyzet, hogy nem biztos, hogy ez... a legmegfelelőbb pill...-beszélt miközben valakit cibált az ajtó mögött.
-Ava hívott minket!-szólt a hátam mögül Jimmy, mire Audrey elmosolyodott.
-Igen, igen tudom, csak...-hebegett habogott.
-Engedd már beee! Mindet!-jelent meg Ava, kicsit illuminált állapotban. Hatalmas vigyor az arcán, Audreyba kapaszkodva alig állt a lábán.
-Akkor azt hiszem ezekre nem is lesz szükség!-emelte fel Jimmy a két üveg piát, mire Audrey szemei kikerekedtek és megrázta a fejét.
-Jaj nem, nem nem! Kell az nekem!-nézett rá Ava kiskutya szemekkel.
-Na jó fiúúk, gyertek be, mindjárt jövünk mi is!-rángatta el Avat, mi meg csak összenézve mosolyogtunk.
-Lehet nem is olyanmunka mániás a csaj.
-Vagy csak nem bírja már Brian képét józanon.-nevetett Zacky.
-Na jó, mindjárt itt lesz, már a zuhany alatt van! Addig is kértek kávét?-nézett körbe Audrey de egyikünk se akart, viszont mentünk utána a konyhába.
-Bocsi, de mégis mi történt vele, hogy így elázott?-kérdeztem mire Audrey jót nevetett.
-Olyat látott, ami furcsa emlékeket hozott elő, és durva... tényleg durva érzéseket!-nézett rám, sokat sejtetően végig a szemembe.De nem esett le, nem tudom mire...
-Szóval Matt neked van barátnőd? Vagy az elmúlt pár hónapban volt bárki is?-terelte a témát, mire én kezdtem nevetni, most kikezdett velem.
-Hát, csak hébe-hóba... tudod.-mosolyogtam rá.-De per pillanat senkim sincs!-kacsintottam rá.
-Jaj ezt ne! Tudod Ava nem kavarhat a munkatársaival, és én sem kavarhatok velük, és ti azok vagytok... és..-nézett rám kérdően mintha várt volna tőlem valamit.
-Igen ezt már mondta!-nézett Zacky bunkón Audreyra.

Ava:

-Jézusom!-álltam a zuhany alatt mikor kezdtem észbe kapni.-Ava szedd össze magad!-mondogattam ahogy folyattam a képembe a hideg vizet, majd megembereltem magam és ki mentem.Felöltöztem, betekertem a hajamat és a konyhába mentem.
-Itt a kávéd!-tolta elém Audrey.
-Köszönöm király vagy!-dubtam neki egy puszit és leültem az engem hatalmas vigyorral figyelő srácok közé.-Jól van tudom, vicces látvány volt, ez van, többet ilyen nem lesz!
-Mi?! Miért?! Tetszett!-kezdte Jimmy és Zacky egyszerre, mire csak bólogatni kezdtem.
-Nem lesz! Itt vannak amúgy a papírok, a turné adatai, és minden cím szám itt van. Majd beszélek Justinnal biztos talál még valakit helyettem.- ahogy kimondtam mind elkerekedett szemmel bámultak.
-Ez gyors volt!-mondta Brian.
-Ezt hogy érted?-kérdezte Matt.
-Nem dolgozhatok veletek!
-Mégis miért?-kérdezték szinte egyszerre.
-Mert nem lehet semmi csak munka kapcsolat és..
-Miről beszélsz?-vágott közbe Zacky.-Szerintem tudnánk róla, ha valamelyikünkkel összejöttél volna.-beszélt vigyorogva de én csak Mattet néztem.
-Ava ha arra gondolsz, engem az nem zavar,...-kezdett aztán bele én meg éreztem, hogy vörösödik a fejem.
-Te tudtad?-kérdeztem, nem is értem miért suttogva, Audrey és a fiúk viszont csak meredtek ránk és kapkodták a fejüket a szafton infókra várva.
-Mi? Persze, ahogy bejöttél a bárba fel
ismertelek! Várj, te nem tudtad?
-Hát, nem emlékszem teljesen, én akkor elég részeg voltam és...-ekkor kezdett el Brian és Jimmy egymás mellett hangosan röhögni.
-Mi van?!-kérdeztük Mattel ingerülten.

-Semmi, csak Matt.... szar mi? Nem is emlékezett rááááád! Azt se tudta ki vagy, te a rock sztááááár!-nevettek , Matt arca befeszült, így inkább közbe szóltam.
-Félre értettetek. Az estére emlékszem és elég sok,.... bizonyos részlet is megmaradt...-ahogy ezt elkezdtem zavaromban már nem tudtam Mattre nézni.
-bizonyos részletek...-kacsintott Audrey mosolyogva Mattre, és Jimmy és Brian már el is hallgatott én meg már éreztem hogy lángolok annyira ciki ez.
-Nem emlékeztem az arcodra, de  atetoválásod az megmaradt, és ma mikor megláttam rájöttem, hogy.... na de mindegy, nem dolgozhatok így veletek, ha Justin megtudja én...
-Na jó Ava, én emlékeztem rád, és nem csak bizonyos részletekre,...-ahogy beszélt megnyalta a szája szélét és én tiszta libabőr lettem. -mikor bejöttél a bárba, én mondtam Justinnak, de at mondta szemmel láthatóan téged nem zavar és hogy fél éve volt nem gáz. Tud róla, engem nem zavar, a kérdés, hogy...
-Engem zavar! Mármint én soha,... és ez most, ... nekem..-csak dadogtam, hebegtem mikor megláttam Jimmy kezében a whiskeyt, kikaptam a kezéből, és meghúztam az üveget.
-Igen, így jutott arra a szintre, ahogy az előbb láttátok.-mondta Audrey.-Kér még más is piát? Azt hiszem erre innunk kell!-indult poharakért, és mielőtt közbe szólhattam volna Matt elkapta a kezem és kicsit arrébb húzott.
-Ava mi a baj? Miért jelent ez gondot?
-Matt ezek a szabályaim,... nem, nem tehetem ezt... és...
-Nem is tudtad hogy én vagyok és jól ment minden... na jó majdnem! Egyszeri alkalom volt, elmúlt nem lesz többet.-igazából még nem jöttem rá miért is, de felnyögtem. Vagy fájdalmamban, hogy erről kell beszélni vagy szenvedésemben hogy egyszeri éjszaka volt és így soha ... soha...
-Hé, nyugi! Kérlek dolgozz velünk!Megígérem jó leszek, és ők is! Szükségünk van rád, te vagy az első aki kimerted osztani Briant és akinél előnyős, hogy alig tudsz rólunk valamit...
-Jó legyen, decsak mert Justin már tud róla... így nem lehet bajom belőle.-ahogy kimondtam megbántam, Matt átkarolt és visszaléptünk a többiekhez.
-Ava marad!-vigyorgott, Audrey pedig már a kezünkbe nyomta a poharakat...

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése