2014. január 2., csütörtök

Nobody's perfect 13.

A vacsora után anyuék visszamentek az apartmanukba, mi viszont lent maradtunk még.
-Szóval arról beszéltünk, hogy ...mi is volt az a csók?-kezdett bele Jimmy.
-Én csak gondoltam segítek neki lerázni a csajt erre egyszercsak anniyt mond, hogy bocsi és lekapott. Nem az én hibám!
-Jól van, nem volt jobb ötletem!-magyarázkodott Zacky is.
-Na jó, Lizzy a szülinapodon jobb lesz!-karolt át Brian vigyorogva, mire persze Zacky és Jimmy máris faggatózni kezdtek.
-Brian fejezd ezt be! Nem lesz akkor semmi!-löktem le a vállamról a karját.- Poén oké, barátok vagyunk oké, de ne hidd azt hogy ez komoly!
-Jó, jó, persze!-legyintett, de nem tűnt úgy mint aki komolyan vette amit mondok.Pedig igaz, nem szeretném azért elveszíteni a srácokat, mert alkalmanként nőhiányban szenvednek...de talán ezt én rontottam el...hülye ötlet volt Zackynek segíteni...
-Hé Liz iszol valamit?
-Jézusom nem! Örülök, hogy a mai napot is túléltem a tegnap után. Én inkább aludnék! Egésznap!-nyújtózkodtam egyet, és lepattantam a székemről.
-Maradtok?-kérdeztem, de csak összenéztek így egyedül elindultam.
-Na várj, jövök!-kapta el a vállam Matt és kicsit masszírozta
-Uhh, ez nagyon jó!-nyögtem fel, mire gonoszan felnevetve már abba is hagyta.-Nézünk valami filmet?
-Matt aludni akarok, csak akkor ha nem gáz hogy alszom!
-Nekem nem!-vigyorodott el, -Felajánlom magam  párnának.
-Kénytelen vagy, csak a nappaliban van tv!-kacsintottam rá és már be is léptünk a házba.Elmentem átöltözni pizsibe, és ahogy ez sikerült felkaptam a takarómat és indultam ki Matthez, aki már bekészített popcornt, chipset és a filmet is.
-Na mit nézünk?
-Star Warsot.
-Jaj, nem igazán szeretem!-húztam el a számat, mire kikerekedett szemekkel meredt rám.-Jójó, tök jó film, jó lesz én úgyis alszom!-erőltettem egy vigyort gyorsan magamra és próbáltam szépen nézni, hátha még menthető.
-Na jó, mivel elég jó barátok vagyunk úgy teszek mintha ezt most nem is hallottam volna!-hunyorgott rám, és lehuppant a kanapéra.-Na gyere ide!-simította meg a mellkasát aztán elmosolyodott. Ráugrottam a kanapéra és bekucorodtam mellé nyakig betakarózva.
-Kérsz kukoricát?
-Nem, nincs kezem!-bökdöstem meg a takaró alatt az oldalát.
-És ha a szádba tömöm?-kérdezte mire kitátottam a számat.-Várj, csukd be a szemed!-mondta, és bár féltem mit kapok becsuktam. Két pillanat se kellett és már az egész popcornos tálat a képemben érezhettem.
-Basszus Matt, te fogod kimosni a vajat a hajamból!-vágtam hozzá a tálat dühömben.-Most popcorn illatom lesz!-vágtam sírós fejet.Aztán berontottak a többiek.
-Hát ti?Te nem alszol már picilány?-kérdezte Brian, és odajött, majd eldőlt  a kanapén.
-Én akartam, de párnám átment piszkálós üzemmódba.
-Miért van tele a kanapé popcornnal?.kérdezte Zacky miközben elkezdte felcsipegeteni a kiszsemeket. Kicsit émelyítő volt, ahogy extra nagy gyorsasággal igyekezett az összeset betömni a szájába.
-Matt rámborította!
-Ez megmagyarázza miért van ilyen finom illatod!-szorongatott meg hirtelen Zacky.
-Ohh igen, kaja szagod van, vigyázz, mert még megharap!-figyelmeztetett komoly képpel Jimmy.
-Na jó megyek lefürdök!-bújtam ki Zacky öleléséből és betrappoltam a fürdőbe. Megmostam a hajam, folyattam magamra a forró vizet aztán szaladtam is át a hálószobámba. De beérve hiányzott a takaróm, így bementem Matt hálójába.
-Matt nálam a takaród tied lehet a vajas popcornos!-ordítottam és már másztam is be az ágyamba magamra húzva a jó meleg takarót. Szerencsére hamar kikapcsolt az agyam és így könnyű volt elaludni.

-Liz, Liz kelj fel!
-Hagyjatok!
-Liz, gyere már! Brian vagyok, kelj fel!
-Hova menjek?-nyöszörögtem, és átkoztam magam, hogy miért nem zártam kulcsra az ajtót.
-Van egy meglepetésem, szeretnék bocsánatot kérni.
-Megbocsáltok, ha hagysz aludni!
-Kérlek!
-Brian én kérlek, bújj ide mellém és aludjunk, vagy csak hagyj aludni!-morogtam és hátat fordítottam nekem, közben a fejemre húzva a takarót. Éreztem, hogy befekszik mellém az ágyba és magára húzza  a takarót, de aztán már újra elnyomott az álom.
Reggel éreztem hogy valaki átkarol és ösztönösen meg is fordultam. De ahogy kinyitottam a szemem és megláttam az alvó Brian felordítottam.
-Mi az isten?!
-Mi, mi van?-nyitogatta a szemeit és kapkodta a fejét.
-Mit keresel az ágyamban?-ugrottam ki.
-Este mondtad, hogy maradjak, csak had aludhass.
-Mikor?
-Bejöttem hajnalban és..-magyarázott de berontott Jimmy egy sítalppal, Matt a párnájával és Zacky a kukoricás tállal.
-Mi baj?-kérdezték, aztán meglátták Briant az ágyamban.-Ne már ez most komoly?
-Mi?-hüledeztem, aztán leesett mire gondolnak.-Nem volt köztünk semmi! Csak belópózott az ágyamba.
-Így volt!-vigyorodott el Brian.
-Tünés kifelé! MINDANNYIAN!-már már visítottam. Nem tudom felfogni mennyire rossz ötlet volt a négy sráccal együtt lakni. Ahogy kimentek visszabújtam az ágyamba és próbáltam aludni, de már hiába... nem ment!Felrántottam az ajtót és kimentem reggelit rendelni.
Amíg vártam a palacsintáimat mesét kerestem a tvben, és meglepetésemre egyik srác se volt sehol. De vajon hova az istenbe mentek? Ennyire ijesztő lehettem, hogy most inkább mind itt hagytak? Gondolkodtam el, hogy hogy a fenébe tűntek el ilyen gyorsan. Benéztem minden szobába, sehol senki. Hmmm... végre kicsit egyedül vagyok!És ezzel már özönlöttek a jobbnál jobb ötletek, hogyan is használhatnám mindezt ki.Megjött a palacsintám, így kényelmesen leültem a mesém elé meg enni, majd beültem a jacuzziba és bömböltettem a zenét amire a vízben áztatva magam énekeltem hangosan.Utólag rájöttem hiba volt, mert nem hallottam mikor megjöttek a fiúk.
-Hééé, jöhetünk mi is?-jelent meg Jimmy és már dobálta is le a ruháit.
-Jaj ne várj, Jimmy én...-hebegtem és próbáltam megállítani, de már késő volt.
-Hé hol vagytok? Ú jacuzzi?-indult meg Matt is.-Várj azt hittem nincs is fürdőruhád.-húzta össze a szemöldökét aztán hirtelen elképedt, akár csak a már mellettem ülő Jimmy.
-Te pucér vagy?!-ordította el magát Jimmy és próbált a víz alá nézni.
-Na jó komolyan mondom, ennél rosszabb már nem lehet. Egyik lesmárol, másik beszökik az ágyamba, ez meg itt stíről.-dühöngtem.
-Hé és Matt?-kapta hirtelen Jimmy a fejét Mattre.-Te nem stírőlöd?-kérdezte tőle aztán vigyorogva mire tarkón csaptam.
-Bunkó!-mordultam fel, de aztán Matt segített. Odahozott egy törülközőt, meg egy köntöst így nagy ügyesen kikászálódtam a jacuzziból, hogy Jimmy ne láthasson semmit.
-Hol voltatok, azt hittem hagytok egy kis teret és egyedül lehetek...
Neked csináltunk ajándékot!-szakított félbe Matt és ez egészen meglepett.
-Mégis mit kapok?
-Öltözz fel, aztán menjünk Brian és Zacky már vár!-vigyorgott Matt, így jó szorosan magamhoz ölelve mindent amivel takargathattam magam elszaladtam átöltözni. Már épp a bakancsot húztam fel, mikor Jimmy már nagyon türelmetlen lett.
-Na jó mindjárt nem is adunk semmit, igyekezz asszony!
-Én sietek és követelem az ajándékom!
-Mi?! kapott fel Jimmy és a vállára dobott, majd elindult velem kifelé.Lesétált velem a közös épületbe és ott letett.
-Hát itt mi  van?-kérdeztem és körbenéztem. Aztán észrevettem a kedvenc kajáimat és pár hangszert a egy asztallal szemben.
-Kapsz egy romantikus ebédet, a mi zenei kíséretünkkel aiért az őrületbe hajszoltun k, hogy nem hagytunk egyedül.
-ÚÚÚ, NAGYON ÉHES VAGYOK!-ültem le gyorsan ujjongva a számomra megterített asztalhoz. A srácok vigyorogva elfoglalták a hangszerekkel a helyeiket és játszottak, csak nekem!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése