2013. november 23., szombat

Life is just a game 24.

Heidi:

Kibírtuk a hetet, lezavartunk minden koncertet és úgy tűnik a mi szekálásunknak is vége szakadt. De Itt vagyunk Las vegasban,.
-Gyere csak!-húzott félre Jimmy a lakosztályunkban.-Vigyük el Synt kaszinózni!Vagy sztiptíz bárba.
-Mi van?!_néztem rá furán, kicsit fenn akadtam rajta nekem mi dolgom lehetne egy bárban...
-Ne már, egy hete nem csinál semmit. Már nem megy bulizni se, velünk meg pláne nem. Tennünk kell valamit!
-Szerintem hagyjuk...-fordultam el, de Jimmy a karomnál fogva vissza rántott.
-Nem teheted!-nézett rám szigorúan, majd szólt Briannek.-Syn!
-Mi van?-jött oda hozzánk unottan, szemeit dörzsölve, mivel most délután 4 kor kelt ki az ágyból.-Heidinek támadt egy ötlete.
-Menjüüünk bulizniiii!-játszottam meg, hogy ujjongok örömömben. Brian unottan nézett rám és Jimmyre aztán visszament a szobájába.
-Mondtam, hogy szar ötlet!-böktem oldalba Jimmyt aki inkább csak Syn után indult, nem is szólt semmit.

Jimmy:

-Gusztustalan vagy!-néztem Synre ahogy feküdt az ágyán.-És kurva büdös!
-Hagyj már egy kicsit!
-Nem hagylak! Zuhanyozz és menjünk bulizni!
-Nem akarok! Majdnem megkértem a kezét...
-De nem tetted! Most menjünk bulizzunk!-nem reagált semmit, ími nagyon idegesített, így elkezdtem a fülébe ordítani. Ettől viszont csak orrba vágott...
-Bazdmeg!-morogta, de már felült az ágyban!
-Hé, engem elvehetsz,Vegasban vagyunk, itt lehet!-vigyorogtam rá, mire feltápászkodott és oldalba bökött.
-De valami szexit vegyél fel!-kacsintott aztán kiment a szobából. El sem hiszem, hogy végre mozog, és bele ment. Siettem át Heidihez.
-Hééé, este megyüüüüünk!
-Jó, de most letusolok!
-Ohh, Syn befoglalta a fürdőt, de már ráfért...
-Mi? Nem, nem nem nem! Mondtam midnnekinek, hogy megyek, egy óra múlva fotózásra kell mennem!-csapkodott és szaladt a fürdőhöz.

Heidi:

-Brian, muszáj most tusolnom, kérlek engedj be! Utána mehetsz te is, de nekem most muszáj!-dörömböltem, mire hallottam, hogy kattan a zár, és már nyílt is az ajtó.
-Én most fürdök, de ha gondolod, csatlakozhatsz hozzám.-vigyorodott el, Jimmy pedig ujjongott egyet.
-Ő az én haverom!-majdnem ugrált örömében.
-Brian kérlek, muszáj most bemennem.
-Heidi, mondtam, hogy bejöhetsz, de én innen ki nem megyek!-mondta és kezdte becsukni az ajtót és én valami oknál fogva bedugtam a lábam. Ahogy nekitolta az ajtót, és látta hogy ott a lábam elmosolyodott és kitárta előttem az ajtót. Én meg besétáltam. Becsukta az ajtót és bezárta.
-Ne vigyorogj, nem lesz semmi!-fenyegettem az ujjam felé tartva.-Én lezuhanyzom és egyedül!
-Felőlem!-tartotta maga elé a kezeit aztán kacsintott.
-Komolyan mondom! Fordulj el!
-Mi van?-kérdezte fenn hangon, közben neki állt levenni a gatyáját, a pólóját és így tovább.-Ezerszer láttalak már.
-Nem! Fordulj el! Barátok vagyunk, és az 5 éve volt lassan. -mondtam mire maga köré tekert egy törülközőt és elfordult. Gyorsan ledobáltam a ruháimat és beugrottam a zuhany alá.

Skye:

-Elmentek a lányok?-kérdeztem az éppen mesét néző Jimmyt.
-Igen, amíg ti 4 óráig elvoltatok!
-2 nap múlva szülinapja lesz, állatkertbe akart menni, tehettem mást?
-Jimmy bácsi, annyira király volt! Láttam egy nagy....-és Aleck már nyúzni is kezdte Jimmyt aki csak csodálkozó, bamba képet hallgatva figyelte.Egyszer csak valaki kezét éreztem a vállamon.
-Beszélhetünk?-suttogta Matt mire követtem, be a szobájába.
-A ma estét tölthetnék együtt csak mi hárman. Holnap elmehetnénk vele vidámparkba, vagy valahova és mivel a szülinapján indulunk tovább megbeszéltem az itteni személyzettel, hogy már reggel egy nagy tortvával jönnek.
-Matt nincs erre szükség. Benne vagyok, hogy csak mi hárman legyünk ma meg holnap is így csináljunk valamit,de nem kell egy héten keresztül ünnepelni.
-Skye, én csak szeretném be pótolni, hogy eddig nem lehettem vele.
-Tudom, és megértem, de ne így tedd.
-De így teszem!-leszegte a fejét és elhalkult a hangja.-Arra gondolok folyton, hogy bárcsak tudtam volna, hogy bár ott lehettem volna mikor terhes voltál vele. Arra gondolok hogy sosem éreztem mikor rugdosni kezdett a hasadban, nem hallottam először a szívverését, nem voltam ott mikor megszületett és így tovább. Annyi mindent hagytam ki és annyira szeretném, hogy bárcsak ott lehettem volna veled, hogy együtt csináljuk végig.
-Matt...
-Skye nem hibáztatlak, te nem akartál elmenni. Magamat okolom, hogy nem kerestelek, és hogy nem is beszéltünk miután Valary kibékült velem.-leült az ágyára és csak a földet bámulta. Nagyon rossz volt így látni, olyan sebezhető volt.-Nagyon sajnálom!-suttogta és én nem bírtam tovább. Szinte odaugrottam mellé és átöleltem.
-Most itt vagy velünk és csak ez számít! Együtt vagyunk és ő boldog, ahogy én is. Ha pedig vége a turnénak ígérem végig nézek veled minden családi videót és fényképet, hogy lásd milyen volt picinek.-szorongattam még Mattet, mire bólintott, hogy rendben.Aztán egy váratlan sikítás! Kiszaladtunk a szobából és Heidi ordibált és igyekezett sebesen egyszál törülközőben.
-Brian esküszöm kinyírlak!
-Most miért? Te jöttél be hozzám a fürdőbe! Azt hittem ennyi még belefér.
-Ohh igen majd a nászéjszakánkon, addig meg HOZZÁM NE MERJ ÉRNI!-ordította Heidi torka szakadtából és becsapta Brian előtt az ajtót. De ő csak vigyorogva ment vissza fürdeni.
-Ezek egyre hülyébbek!-vigyorodott el rénk nézve Jimmy, és igaza volt.-Ez hiányzott nekem!-ugrott fel a kanapéról örömében.
-Zackyvel minden oké?-kérdezte Matt halkan, és visszahúzott a szobájába.
-Na igen.... én nem akartam semmit tőle. Régen akkor velem volt és számíthattam rá de én ... megmondtam neki és megbeszéltük, csak azt hiszem kell még egy kis idő! Nehéz most ez mindenkinek....Bááááár.-hirtelen ötletem támadt és kirohantam.

Heidi:

Épphogy odaértem a fotózásra,de szerencsére nem rágott be rám senki, időben neki tudtunk állni mindennek. Megcsinálták a sminkem a hajam és mikor elkezdtük csinálni a képeket megjelent Jimmy és Brian.
-Na mikor végzel?
-Még egy óra!
-Addig pózolsz?-kérdezősködtek, ami kicsit idegesített.
-Igen, ha nem dumáltattok folyton, de még úgyis át kell öltöznöm, a buliiiiihoooooz!-visítottam és pózoltam tovább.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése