2013. november 12., kedd

Life is just a game 22.

Heidi:

Brian ránk zárta az ajtót aztán leült az ágy szélére. Nem csinált semmit, csak bámult maga elé.
-Jól vagy?
-Nem igazán, ilyen hülye picsát. De várj nem is... hagytam magam rászedni...-felnevetett és hanyatt dőlt.-Igazi balfasz vagyok! Téged kellett volna választanom, nem őt!
-Na, elég! Nyugodj meg, pihend ki a másnaposságot és este koncert!-álltam fel és az ajtóhoz léptem.
-Ne menj! Szabad vagyok!-tárta szét a karjait az ágyon fekve.
-Nem vagy az, csak szomorú! Nem használom ki a helyzetet!-mosolyodtam el és kimentem a szobából. Michelle könnyes szemekkel meredt rám.
-Csakhogy jobban érezd magad, semmi nem történt köztünk!-mondtam mintha a képébe hányhatnám a szavakat. Szegény Brian, bár nem vagyok benne biztos hogy szerelem volt köztük valaha is, de ennyi idő után...Michelle zokogott előttem, Skye pedig tolta elé a zsebkendőt.

Zacky:

Gena mielőtt elrohant felpofozott. Csúnya veszekedés volt, de nem bánom....Talán csak, hogy Gena most szenved. Visszamentem a lakosztályunkra, ahol Heidi idegesen magyarázott Jimmynek, Michelle a kanapén bőgött Skye pedig tanácstalanul bámult rám. Odasiettem hozzá, magamhoz rántottam és megcsókoltam.
-Állj!-lökött el.
-Szakítottunk! Nem tart vissza semmi. Elmondtam neki, és nagyon sajnálom hogy megpofozott,de kaptam én is rendesen.-hadartam, és láttam hogy nem igazán figyel arra amit mondok csak megvetően néz rám.
-Zacky elég már! Én nem akartam ezt, és ezt te is tudtad! Miattam most Gena úgy érzi tönkrement az élete. Hazugot csináltam belőled, és egy hűtlen barmot! Nekem ez így nem megy!-mondta ridegen és elsétált. Szinte fel sem fogtam a szavakat amiket az imént a fejemhez vágott. Kérdőn néztem Heidire és Jimmyre akik ugyanúgy megvetően bámultak rám.
-Mit tettem?
-Barom!-dobott meg Heidi, mire Jimmy csak bólogatott.-Tudod milyen szar érzés ha megcsalnak? És milyen szar érzés ha kihasználnak?-vágta a fejemhez aztán Michellere nézett és nagy lendülettel indult be Skye után. Jimmy Brian után indult, de még egy pillanatra megállt az operatőr előtt.
-Ezt ne utánozzátok gyerekek soha! -aztán bement Synhez.

Skye:

-Minden oké?-kérdezte Heidi és lehuppant mellém. Kivett a táskámból egy csomag chipset, kibontotta és az orrom elé dugta.Hatásos volt, mert így felé fordultam. Aztán megláttam az egyik operatőrt.
-Jó műsort vett most fel igaz? Kész szappanopera az életünk...-a hapsi bólogatni kezdett. Felültem és a elkezdtem közel a kamerába beszélni.
-Soha, de soha nem lesz ilyen többet. MOst még jó műsort nézhettek, de ez volt az utolsó!-mondtam aztán betömtem egy adag chipset.
-Ahogy mondja!-vigyorgott bele Heidi is és befaltuk a zacskó chipset.
Hülye sztorikat kezdtünk el a kamerába mesélni magunkról kiskorunkból, meg abból az időkből mikor megismertük a srácokat.Aztán nyílt az ajtó. Matt volt, hogy induljunk le próbálni a koncert miatt.
-Ennyi volt a Heidi és Skye zűrös, cikis, égő tinikora showból mára.-mondtam és búcsúként és puszikkal elköszöntünk.
-Gyertek máááár!-hallottam Tyler hangját.
 -Jövüüüüüüüüüüüünk!-ordítottunk egyszerre és ahogy kiléptünk az ajtón Aleck ugrott rám.
-Szia kicsim! Na jó mesét néztetek?
-Igeen, de már nagyon hiányoztál!-ölelt meg ahogy felvettem a karomba.Így kicsit lemaradva de haladtunk lassacskán a többiek után.
-Szeretlek kicsim.
-Én is anyu! -válaszolta egyből.-Ugye Valaryt nem kell majd anyunak hívnom?
-Dehogy kell! Csak én vagyok az anyukád, ahogy csak Matt az apukád!


Heidi:

Már fél órája ülök a sminkes fodrász székben és a tükörből figyelem a többieket. Egész megszoktam már hogy így együtt vagyunk, még a kamerák se nagyon feltünőek.Ahogy így eltűnödtem egyszercsak Brian ült fel a mellettem lévő asztalra.
-Mi van öcsi?-kérdeztem, mire a tipikus "mi van?" Syn fejjem bámult.-Elmeséltünk Skyejal egy csomó hülyeséget a rajongóinknak.
-Miket?
-Emlékszel mikor a Metallica koncerten voltunk?-bólintott.-Tudod, hogy utána mikor haza indultunk valahogy azon a tőtéri házibulin kötöttünk ki. És Skye meg én összekaptunk egy pizzaszeleten én meg a medencében ébredtem fel.
-Úristen tényleg, lelökött és a medencébe estél!-kerek szemekkel idézte fel az estét, mire fel nevettem.-Legalűbb olyan hülyék vagytok mint amilyen béna ez a haj.-méregetett, mire elkezdtem játszani a flegmát.
-Oh igen, mert ÉN nem vagyok Synyster Gates és nem király kócos, a séróm.  ÉN nem vagyok szerelmes a fésűmbe.- mondtam hülye hangon mindezt közben dobálva a hajam.Aztán felkaptam egy fésűt és végig nyalta.De Brian legalább nevetett.




Egy kétórával később már a színpadról jöttünk le. Egy csomó újságíró és riporter támadott meg minket, nem is foglalkozva az éppen kezdődő Sevenfold koncerttel.
-Skye kérem válaszoljon igaz hogy M Shadows a gyereke apja? Tényleg házasok?
-Skye kérem most Zacky Vengeance-szel jár? Mi lesz a fiával?
-Mondják csak a sevenfold nevét kihasználva akartak híresek lenni?
-Heidi maga tényleg öngyilkos akart lenni?-ez volt az a kérdés ami nálam verte a biztosítékot.
-Kussoljanak már!-förmedtem a sok idiótára.-Nem akartam öngyilkos lenni, ezt Leana Jimmy volt barátnője terjeszti, soha nem akartam megölni magam. Nem használjuk ki a fiúkat, együtt zenélünk, ez van. Meg van a saját családunk a saját bandánk, ez csak munka! A magánéletünkhöz meg semmi közük, úgyhogy takarodjanak!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése