2013. október 7., hétfő

Life is just a game 15.2

Matt:

-Na jó legyen elég most! Lezsibbad az agyam, most még van 2 szabad napunk pihenni, aztán megint mindennap máshol koncert, szóval inkább menjünk bowlingozni!-állt fel Jimmy és mielőtt még megszólalhattam volna ment utána Brian és Zacky is.
-Johnny te vagy az én egyetlen igazi barátom!-karoltam át, mire elég fura fejjel bámult rám és inkább elszaladt. A lányok Taylor,Tony és John érdekes képpel bámultak.
-Mi van? Miért néztek?
-Semmi csak,... mi addig egy banda vagyunk és hallgatunk míg Skye vagy valaki azt nem mondja hogy befejeztük, ők elég barmok!-bökte ki keményen John. Már értem eddig miért nem haverkodott velünk.
-Na jó menjünk inkább mi is!-állt fel Skye szúrós szemekkel nézve Johnra, de miután ők is elindultak már rám nézett bocsánat kérően.
-Ne mondj semmit!
-Sajnálom, John kicsit...
-Fas*fej.
-Aaaaz-nevetett velem, majd hirtelen abbahagyta.-Meghalt a barátnője 2 éve, és azóta ilyen, de amúgy nagyon rendes, csak idő kell még neki!Na megyek Alecért és mehetünk mi is.-indult be a szobájukba én meg csak vártam mikor szalad ki nevetve a kissrác végre.

Brian:

Na jó ráveszem magam ennél jobban már úgysem áshatom el magam nála.
-Heidi, fogadjunk, hogy leverlek bowlingban!-kiáltottam neki mivel nem nagyon volt hajlandó rám nézni, de egyből felém kapta a fejét.
-Úgyse tudnál megverni!
-Ohh, dehogynem, mindig mindenben vertelek, én vagyok a jobb gitáros is, rémlik?
-Mi a tét?-nézett rám komoly tekintettel, mire már mosolyogni kényszerültem, Skyenak igaza volt!
-Ha nyerek, velem vacsorázol kettesben, minden bunkóskodás és ellenkezés nélkül!
-Oké, de ha én nyerek 1 napig mindent meg kell tenned nekem amit csak kérek!-bezzeg ha én kérem tutira valami barom állat lennék,aki visszaél a helyzetével.Nyújtottam a kezem és lekezeltünk! Elindultunk egy külön pályához, én rendeltem a piát Heidi intézte a pályát.
-Kegyetlenül lealázlak, remélem tudod!-mondta és gurított is.

Skye:

Mire mi is leértünk a pályákhoz Brian már Heidivel játszott egy külön pályán, Zackyék egy másikon, mint ők a mi bandánk ellen.
-Na csakhogy itt vagy, Matt lealáznak minket!-kapaszkodott Jimmy Matt hátára.
-Na azt nem hagyhatjuk! Gyere fiam, verjük el anyáékat!
-Mi? Matt ezt te sem gondoltad komolyan! A fiam velem játszik!-néztem rá magamelőtt összefont karokkal, mire elképedt.
-Dehogyis! Apjaként a sportok és szórakozás az én posztom, tiéd a suli, a szigor és a kaja!
-Hogy mi vaaaaan?-akadtam fenn, de csak nevetni kezdett.-Majdnem 5 évig enyém volt minden, és nem rontottam el!
-Nem is azt mondtam, de mostmár itt vagyok, és ezeket akarom!-kacsintott majd lépett egyet felém adott egy puszit az arcomra és Alecre nézett.-Adj anyunak egy béke puszit, aztán verjük el bowlingban!-mondta neki vigyorogva mire Alec szót is fogadott.
-Bocsi mami!-mondta és rohant is Matt seggébe, hogy vele játszhasson.
-Na jó, Tony John,Tyler alázzuk le őket de nagyon nagyon!
A játék iszonyatosan elhúzódott, legalább 5 játék ment le, és Tyler gurította az utolsót. Időközben nálunk is tétje volt, mégpedig hogy a turné alatt forgathassuk le az egyik klippünket, bár Matték nem repestek érte, mivel akkor most az csak plusz munka, de Tyler gurított és tarolt!
-Ez az Tyler, még egyet kérlek és akkor nyertünk!-álltam meg mögötte.
-Itt mi van?-bukkant fel hirtelen Heidi a hátam mögött.
-Tyler tarol és forgathatunk klippet, ha nem tarol jelmezben kell a következő koncertet végig csinálnunk.-foglalta össze Tony kezét tördelve.
-És te nyertél?-kérdeztem tőle mire hunyorogva nézett felém a húgom.
-Honnan tudod? Oda se...te szemét, te mondtad, neki, mert tudtad, hogy le fog győzni!-morgott és mutogatott felém.
-Vesztettél? Én azt hittem te győzöl.-próbáltam menteni a dolgokat de Tyler hirtelen ordított és ugrott egyet, ami kicsit kizökkentett, de aztán leesett! Nyertünk!


-Jó, forgathattok, de csak egy hétig!-nézett ránk Zacky fenyegető szemekkel.
-Ez komoly? Mi sosem voltunk veletek ilyen szenyók!
-Ha beszélünk, akkor talán meggondolom magam és beszélek Mattel, hogy legyen két hét!-nézett rám gondolkodó, elmélyült tekintettel Zacky, de aztán kényszeresen elnevettem magam.
-Én nem vagyok olyan mint Heidi, nálam ez nem jön be, nem  vagyok ennyire versengő típus!-vontam vállat és dobtam neki egy puszit.
-Menjünk, Alec bekómált és zsibbad a karom!-nyöszörgött Jimmy, mivel Alec keresztben kasul aludt rajta már fél órája. Matt felkapta és indultunk fölfelé!

Heidi:

-Na és mikor kínzol meg azzal a vacsival?
-Heidi, minden ellenkezés nélkül, és csak egy vacsora, hogy beszélhessünk.És gondolom holnap!
-Miért akarsz ennyire beszélni? Miért nem jó minden úgy ahogy van?-ahogy feltettem utóbbi kérdésemet, a földet kezdte bámulni és megrázta a fejét.
-Nem akarom hogy az legyen jó, ami most van, mert nem vagyunk jóban!Nem vagyunk most barátok!
-A barátom akarsz lenni? Ugyanmááár!-nevettem el magam, majd kiszálltunk a liftből és elindultam a szobám felé.
-Heidi, akkora barom vagy de komolyan! Próbálok bocsánatot kérni, és alattomos módon fogadtam, mert tudtam hogy nyerek, de másképp le se szarod a fejemet!-kezdett kikelni magából és egyre hangosabban beszélni. Taylor Tony végig figyeltek, akárcsak Zacky és Matt.-Unom, hogy próbálok jó fej lenni, mert tudom hogy régen köc*ög voltam, és én nem szoktam enniyre szenvedni ha megbántok valakit. Nem is éri meg!
-Brian, sajnálom, jó? Vacsorázunk holnap és beszélünk!-egyeztem bele, majd gyorsan bementem a szobámba.Nem tudom ezt hova tenni, bunkó vagyok?! Mert ő bántott meg engem én vagyok a bunkó?!Nem is próbálkozott ez annyira de annyira hülye! Mindenki előtt kiabál velem és én vagyok bunkó! Nem hiszem el!
Mérgelődtem magamban majd így el is nyomott az álom.

1 megjegyzés :

  1. :DDD
    Matt, ahogy eddig is, tökéletes apuka. :)
    Heidi-Brian párosra már nagyon kíváncsi vagyok!
    Zacky meg döntse el már mit akar! :DD
    Bowling tökéletes a fogadásokra. :'D
    Várom a következő fejezetet!!!!

    ~foREVer <3

    VálaszTörlés