2013. július 2., kedd

40.rész

Ahogy leültek a fűbe csönd lett. Matten látszott, hogy zavarban van, ideges, és várja  a fejmosást a húgától, de Taylor csak bámulta.
-Na, mondhatod! Felkészültem!- sóhajtott egyet a fiú és a füvet tépkedte két lába között idegességében.
-Nem! Mondd el mi történt! Mondd el, hogy miért így döntöttél!-nézte még mindig meredten a fiút.
-Mi?-csodolkázott el Matt.- Azt hittem....- kezdte, de elhallgatott. A lányra nézett és sóhajtott egy nagyot. -Őszintén nem tudom, hogy mi történt! Miután haza jöttünk tőletek Valary és Michelle mondták, hogy az apjuk segítenem adna pénzt, hogy felvehessük az albumot.-Mondta félve és várta, hogy a lány már ordítani fog vele, de nem tette. Taylor csendben maradt és türelmesen várta, hogy Matt folytassa. -Mindennap Valaryéknál voltunk, hogy bizonyítsunk az apjának, hogy megéri, meg aztán együtt lógni is jó volt.- nagyot sóhajtott és megdörzsölte a szemét, majd újra belekezdett. -Egy idő után, mikor Allie sokáig dolgozott Val átjött, hogy megkérdezze minden okés-e mert akkor már nagyon sokat veszekdetünk. Allie azt mondta nem figyelek rá, nem foglalkozom vele, megváltoztam. Beszélgettünk Valaryvel, aztán felajánlottam, hogy ha van kedve maradjon. -Taylor arca komor lett és az állánál látszott hogy ideges is. Matt félve ráemelte a tekintetét, de a lány még mindig nem szólt, csak nézte és várta a folytatást.-Késő volt és mielőtt arra gondolnál, nem történ semmi, elmentem lefeküdni Val meg zuhanyozni.-Taylor fellélegzett és megkönnyebbülten nézett a fiúra. -Arra ébredtem még este, hogy Allie és Val ordibálnak, aztán Allie berontott a szobánkba, de nagyon ideges volt, nem volt hajlandó beszélgetni, összepakolta minden cuccát, és annyit mondott, hogy végzett velem!- sóhajtott nagyot Matt és arcát tenyereibe temetve hanyatt dőlt a földön. -Kérlek szólalj meg!-nyöszörögte még mindig az arcát takarva.
-Mit gondolsz miért ment el?-kérdezte Taylor de Matt még mindig arcát takarva rázta a fejét. -Annyira idióta vagy! Azt hitte megcsaltad Valaryvel és hogy arra jöttünk haza, hogy itt voltak a házban ezt jól alá is támasztottad a szemében! Gondolom most vele jársz, hagytad magad! Csak annyit tudok neked mondani, hogy ezt elrontottad, egy olyan lányt hagytál elmenni, aki mindennél jobban szeretett és bármit megtett, azért hogy téged boldognak lásson!
-De én nem csaltam meg!
-Matt nem számít, mert haza jöttünk és te Valaryvel vagy! Akármit is tettél, azt támasztottad alá amit gondolt, hgy őt nem szereted és azért ne foglalkozol vele mert Valary érdekel!-sújkolta a szavakat Taylor majd válasz nélkül felállt és ott hagyta.

Mire a házba beért különös látvány fogadta. Allie egy halom pasival táncolt, Ana és Jimmy a kanapén összebújva ültek és csendben beszélgetve, mosolyogva beszélgettek. Boldogság öntötte el, hogy testvére végre boldog és egészséges. Charlie is kezdett elvegyülni. De akit ő most igazán keresett nem, találta.
-Hé Allie gyere!-húzta ki a fiú koszorúból Zacky a lányt.
-Jaj Zacky anniyra hiányoztatok! Rossz volt itt hagyni titeket!-ölelte meg a gitárost aki így a nyakában csimpaszkodó Allievel haladt a konyhába.
-Te is hiányoztál nekünk! Matt nagyon kikészült, Valary és Michelle meg betelepült.
-Nem baj! Engem már nem érdekel Matt, a két liba meg főleg nem!-magyarázta Allie, elengedve Zackyt aki a konyhapultot megkerülve piát kezdett kevergetni. Majd kiordított a társaságnak, hogy kész a buli szörnyetege. Adott egy poharat Allie kezébe majd kimentek a ház elé rágyújtani. Allie vissza rohant a házba mondván valamit elfelejtett így Zacky egyedül maradt. Alig 10 perc múlva Jimmy is csatlakozott hozzá
 -Mi van haver?-kérdezte a dobost akinek egész este fülig ért a szája.
-Hallod anniyra... én el se...bassza meg!-próbált beszélni de nem ment annyira fel volt dobva. Ugrálni kezdett és ordibálni. Majd Zacky nyakába ugrott, meglöttyintve a gitáros piáját, ami rá is ömlött.
-Fúúúúj!- fintorodott el, de vigyorogva kiröhögte magát és újra megölelte barátját, bár már kicsit próbálta bele törölni a ragacsos pia maradványait magáról.
-Ne buzulj már!-lökte el röhögve Zacky mire Jimmy fejét lefelé döntve pillantgatni rá, és csábosan egy modell járását utánozva közeledni a fiú felé.
-Jimmy, te köcsög!-jelent meg ekkor Taylor vigyorogva, majd kikapta Zacky kezéből a cigit és beleszívott. -Briant nem láttátok véletlenül? Már mindenhol kerestem, nappali, konyha, kert, itt de semmi....
-Emelet?-kérdezte Zacky mire Taylor vissza is adta a cigijét és berontott a házba. Most már a srácok is mentek utána és bent nem várt jelenet várta őket. Alli kivetkőzve magából ugrált a nappali közepén, minden fiúval enyelegve. Eléggé különös szerkóban...
-Ó basszus,ha ezt Matt meglátja!- tátotta el a száját Jimmy és Zacky.
-Mit látok meg?-lépett mögéjük Matt és ahogy előre nézett és meglátta volt barátnőjét vörös lett a feje! -A jó kur...-kezdte de mielőtt befejezte volna már át is lökdöste magát a srácok koszorúján és felkapta a vállára a visítozó Alliet.
-Azonnal tegyél le!-verte a fiú hátát aki egyenesen a fürdőbe vitte be a lányt, és miután magukra csukta az ajtót letette.-Engedj ki!
-Így biztosan nem! Hogy nézel ki?
-Úgy ahogy jól érzem magam! Téged ne érdekeljen, már nem vagyok barátnőd!
-Miért nem?-kérdezte Matt szeliden mire Allie meglepődött és elkerekedett szemekkel bámult a fiúra.
-Oh, most már kellenék mi? Jó lenne foglalkozni velem, hogy minden barátod engem akar? Jó lenne tudni, hogy csak a tiéd vagyok igaz?-lépett közelebb a fiúhoz, aki nem bírt a lány szemébe nézni.- Jól figyelj, mert ezt-végig mutatott magán- soha többet nem kapod meg! Legyél boldog Valaryvel és engem hagyj békén!-lökte félre Allie az ajtóból és kiment újra a többiekhez.

-Brian, te jó ég! Gyere le onnan!-kérlelte Taylor a tetőn járkáló gitárost. -Srácok szedje már le valaki, mindjárt leesik!-sopánkodott Taylor, de a többiek csak nevettek a történteken. Brian fel alá járkálva hol ordítva hol halkan éeneklt és amíg volt piája locsolta a többiekre. Taylor feladta bement a házba.
-Itt mindenkinek elment az esze?-kérdezte a konyha padlón ülő Zackyt, aki csak vigyorgott. -Zacky?
-Szépek a madaraid!- nevetett a fiú.
-Na jó, te betéptél, és mindezt nélkülem!-ült le a fiú mellé, aki vigyorogva elő vett még egy cigit.- Na jó ma este te vagy az egyetlen barátom.-puszilta arcon a fiút, és már meg is gyújtotta a cigit. Már egy órája ott ülhettek a padlón, hol elfeküdve, hol riadtan kuporogva, attól függően a konyhába érkezőket mikor minek látták.  Lassan tisztulni kezdtek a pillanatok és Zacky arra eszmélt hogy már csomó pia tócsa illetve minden féle kaja kellős közepén ülnek, vagyis csak ő mert Taylor eldőlt és elaludt. Felállt és felvette a karrjába és elindult vele az emelet felé, de még a lépcsőig se jutottak el.

4 megjegyzés :

  1. Sziasztok!
    Bocsánatot kérek, amiért elmaradtam a komikkal.
    Nem is értettem, hogy mi történt Matt és Allie között, de azért sejtettem, hogy Valary-nek köze van hozzá. Tulajdonképpen, a szakítás fő oka egy félre értés, a többi dolog csak rátett egy lapáttal. Matt viszont, még mindig szereti Allie-t, ezt kár tagadnia is. A tettével pedig alá is támasztotta.
    Nagyon várom, hogy mi lesz Matt-el és Allie-vel.
    Brian, mi a francot keresett a tetőn???
    Zacky :D Madarak? Szegény srác, hogy fog fájni a feje, ha másnap felébred. :)
    Várom a folytatást. :)

    Shadow

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia jaj semmi gond, mi is elvoltunk késve már egy kicsit :)
      Hát Matt és Alli ügye abszolút a féltékenységen és félreértésen alapszik...
      A kövi részben kiderül Brian hogy került a tetőre és miért, igyekszünk holnap feltölteni :) Zacky és a madárkái hát igen :D

      Nagyon köszi, hogy írtál reméljük a folytatás is tetszeni fog!!

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Csá! :D
    Taylor és Matt beszélgetése... Én a helyébe a srácot nyakonvágtam volna...
    Allie "bosszúja" tökéletes volt! Valahogy így képzeltem el a hazatérést. :D
    Zacky és a fű.... Hát igen!! :DDDDD Ezt váltja ki :'D
    Várom a frisst!!! :DDD

    ~foREVer <3

    VálaszTörlés