2013. június 22., szombat

39.rész

-Ne már Jack, miért jöttünk ki ide? Nincs itt semmilyen meghallgatás, se verseny, se semmi!-mérgelődött Brian, miután másfél órát utaztak, ki a városból, egy kis klubba.
-Mit mondtál hánykor lesz?-kérdezte Matt.
-4 kor, azt mondta a faterom, hogy négykor.
-Mi van?!-akadt ki most már Zacky.-A kocsiban még azt mondtad a haverod mondta, most már a faterod?
-Tudod, hát... titeket is szoktalak faternak hívni.-mosolygott kicsit zavartan Jack és próbálta kimenteni magát.
-Na jó mennyünk haza! -nyöszörgött Brian.
-Nem, maradunk,várunk 4-ig ha nem történik semmi, megyünk!-csitította Matt és leültek egy asztalhoz iszogatni.

-Otthon hol tartanak a dolgok?
-Elvileg a színpad meg van meg piák kaják,-magyarázott Taylor lelkesen a taxiban. -De hogy gyakorlatban mit tudtak összehozni más kérdés!-húzta el a száját, de alig 20 percbe telt és meg is érkeztek a házukhoz, ahol Taylor egyből idegesen pattant ki a kocsiból, ahogy meglátott egy barna hajú lányt aki a házuk előtt ordibált a srácokkal, akik pakoltak és nem engedte be őket a házba sem.
-Te meg ki a halál vagy?-kérdezte Taylor ingerülten a lánytól aki nem is figyelt eleinte oda rá.
-Taylor, hála istennek, ezek tök hülyék, azt mondják nem csinálhatunk semmit, mert hogy ők nem tudnak erről és a srácok sem.-magyarázták a srácok, mire Taylor egyre dühösebben célozta meg a lányt a ház ajtajában.Be akart menni a házba, megnézni bent hogy állnak a dolgok de a csaj nem engedte.
-Ide biztos , hogy nem mész be!
-HOGY MIT MONDTÁL?
-Nem gondolod, hogy minden jöttment bemehet a házba!-mondta Taylornak a lány, mire kicsit el torzult az arca és olyan erősen meglökte a lányt, hogy az hanyatt beesett a házba.
-Fogalmam sincs, ki a fasznak hiszed magad, és mit képzelsz magadról! De ez az én házam! Haza jöttem, úgyhogy húzz innen a jó büdös picsába!-szűrte fogai között Taylor, de hirtelen befutott az ajtón Allie és Charlie is. Valamint  a konyhából berohant egy szőke hajú lány is, aki elképesztően hasonlított a földről éppen feltápászkodó lányra.
-Úristen Michelle mi van? Ki a...-kérdezte de aztán meglátta Alliet és a másik két lányt és elhallgatott.
-Mondd, hogy rosszul láttam, hogy a konyhámból jött ki!-futott Taylor a konyhába és pár perc után csak egy sikítást lehetett hallani.
-Szerintem, gyorsan lépjetek most le!-mondta Allie nevetve.
-Ugyan minek?-kérdezte flegmán Valary.
-Mert Taylor és Ana haza jött és nem szeretik ha valakik akadályozzák a terveiket. És ti épp ezt tettétek, meglepit szerveznének a srácoknak, de ti csúfosan elcsesztétek.
-Akkor talán nekünk is szólni kellett volna!-mondta nyöszörögve Michelle .
-Szólni? Ugyan kinek minek?-jött be Ana.
-Nekünk, hogy valamit terveztek, mi voltunk csak itthon!-mondta Valary, de ahogy kiejtette az itthon szót A na agya is elborult.
-Na jó akkor most mondok valamit. Ez a ház Enyém és a Húgomé! Alliere hagytuk amíg elmentünk, nem Mattre, szóval bármit mondott nektek, szedjétek a cuccotokat és húzzatok innen most, vagy hívom a zsarukat és lecsukatlak titeket. -mondta szúros szemmel és mire közbe szóltak volna a lányok tapsolt, hogy el se kezdjék.-Csönd! Mindenki tudja, hogy a mi házunk, van ismerős a rendőrségen, ne nyafogjatok, csak kopjatok le! Nem a ti otthonotok, hanem a miénk, úgyhogy egykettő!-mondta és a húga után indult a konyhába.
-Hallottátok!-nézte őket Charlie és végig figyelte őket míg összeszedik a cuccukat és elmennek. Taylor kisebb ideg görcs után ahogy kifertőtlenítette a konyháját meg nézte hogy állnak a többiek. A fiúk a színpaddal végeztek, kajákat piákat már kipakolták és pár ember már kezdett is szállingózni.
-Kb mikor érnek ide a srácok?-kérdezte Ana Jasont, aki a intézte, hogy a srácok távol maradjanak.
-Elvileg fél 6 ra kell megérkezniük.
-Okés, az nem jó, mert negyed 6 van!-húzta el a száját Ana,és gyorsan szólt a többi lánynak is, hogy gyorsan készüljenek el. Mire elkészültek a vendégek mind megérkeztek és nagyon örültek a csajoknak, legfőképp Ananak, hogy épségben visszajött. A lányok a házban várták a srácokat, a zene a ház előtt hatalmas hangfalakból bömbölt, mindenhol emberek voltak. Lassan megérkezte a srácok és semmit nem értettek a történtekből.
-Ez meg mi a...?-akadt ki kiszállva a kocsiból Matt.
-Betörtek és valaki bulit rendezett?-nézett Jimmy nagyokat majd ahogy Brian is kiszállt, elordította magát.-Bulizzunk!-majd bárgyú tekintettel nézett a többiekre.
-Na jó te se iszol többet!-röhögtek rajta a srácok.  Lassan a tömegből a barátaik is meglátták őket. Jason volt az első aki letámadta őket.
-Srácok, úristen de jó hoyg itt vagytok! Beállított 4 csaj, azt se tudom kik ezek és simán befoglalták a házat mikor nem volt itthon senki! Mire idejöttem, azt hittem itthon vagytok már nem tudtam mit tenni, tombolt a buli mindenhol emberek...
-Milyen csajok? -vigyorodott el Brian és boldogan indult el a házba.
A lányok eközben nagyon izgatottan várták mikor érkeznek végre meg, mikor nyílt az ajtó és Brian szorosan mögötte a morcos Matt és vigyorgó Jimmy és Zacky álltak meg döbbenve ahogy meglátták Alliet, Taylort és Anat kicsit arrébb húzódva pedig Charlie figyelte mi történik.!

Pár percnyi döbbenet után Ana szólalt meg elsőként.
-Héé, mi van már? Megismertek még?-kérdezte mire Jimmy félre lökve a többieket egyből magához ölelte a lányt.
-Rövid a hajad, és itthon vagy, és nem szóltál! És de örülök!-hadarta ahogy eszébe jutottak a dolgok.
-Ennyire hiányoztunk?-nézett rájuk Alli, hogy mozduljanak már meg és Zacky és Brian boldogan kezdte szorongatni őket. Majd cseréltek.
-Taylor!-nézte Brian, de Taylor arca kicsit torzult.
-Érzem, te már bulizol.- nevette el magát. -Ez a szag! Mit ittál?
-Nem számít! Most itt vagy és ....-kezdte el mondani de aztán megakadt és hevesen megcsókolta Taylort, de a lány ellökte, de szerencsére a gitáros abszolút nem vette magára, odébb ment, hogy köszönhessen Ananak is.
-Matt? Beszélhetnénk?-lépett Taylor a bátyjához ,aki az ajtóból dermedten nézte Alliet.-Matt!
-Igen, persze !-kimentek a hátsó ajtón a kertbe és leültek a fűbe beszélgetni.
-

2 megjegyzés :

  1. Attyavilág!
    Vágre itthon!! :D
    Jól kibaszták a csajokat, én is ezt tettem volna! Megérdemelték!
    Ana haja nagyon tetszik!! o_o
    A buli jól kezdődik, és remélem helyrerakják Matt-et!
    Várom a kövi fejezetet!!!!

    ~foREVer <3

    VálaszTörlés
  2. Itt vagyok :)
    Hát igen kicsit akadtak ki a lányok miatt, bár, ugye ez már eddig is érlelődött Allie miatt, aki leginkább miattuk jött el, de erről majd még a következő részben :)
    Ma este jön az új rész, remélem tetszeni fog!
    Nagyon köszi, hogy írtál!!

    VálaszTörlés