2013. június 9., vasárnap

35.rész

Szia mindenki, aki olvas :) Nagyon sajnáljuk, hogy tegnap nem jött a rész, de áramszünet volt nálunk és Ann meg elutazott és nem tudtam sehogy megoldani még este hogy felkerüljön a rész! De remélem azért elololvassátok így is!
Roxoko

Este, ahogy Taylor énekelni kezdett a színpadon, a banda és Ana csendben figyelte, mint mindenki más is. Taylor egyre felszabadultabb lett a színpadon, és magabiztosan adta elő az összes dalt. Mindenkit elvarázsolt.
Ahogy vége volt a fellépésnek, a barátai büszkén fogadták az asztaluknál.
-Velünk is felénekelhetnél pár számot! Lehetne valami lassabb de ütős...
-Én nem tudok úgy rekeszteni, meg ordítani mint te, szóóóóóval.-húzta el a száját a lány.
-De épp ezt mondom!-magyarázott Matt.-Csak írni kéne egy lassabb számot és...-próbálta kifejteni de a gitárosok és Jimmy is ijedten nézett rá.
-Ne máááár, nem akarok valami fiú banda lenni!-nyávogta a végét hangsúlyozva Jimmy, mire mind csak nevetni kezdtek.
-Szerintem cukik lennétek!-bólogatott Ana.-Te lehetnél a cuki rosszfiú.-Nézett Mattre.-Te pedig a különc szépfiú!-kacsintott Jimmyre.
-Zacky meg a jófiú!-csatlakozott Allie is és együtt nevettek a fiúkon, akiknek ez már abszolút nem tetszett.
-Briannek nem jutott szerep!-húzta el megint a száját Taylor.
-Kitaláljuk! Lehet ő a macsó szerelmes típus!-nevetett fel hangosan Allie, és becsatlakozott Ana és Taylor is. Brian megragadva a sörös üvegét felállt az asztaltól és csendben kisétált.
-Brian! Hééé !-szóltak utána Ana és Allie, de csak ment tovább.
-Most min sértődött be?-kérdezte Ana a srácokat de mindegyik durcásan nézett rá.-Hahóóó!
-Abszolút béna vicc volt!-nyögte ki Jimmy majd belekortyolt a sörébe.
-De most komolyan vettétek? Ne máááár!-nézett rájuk Allie, de a fiúk nem reagáltak.- Matt! Én szeretem a rosszfiúkat!-húzta kicsit közelebb magához barátját.
-Kifiguráztatok, ennyi nem elég!-makacsolta meg magát.
-Szeretlek, ennyi sem elég? -nézett már boci szemekkel a fiúra aki lassan enyhülni kezdett. Közben Ana próbálta puhítani a többieket.
-Naaa, ne durcáskodjatok, holnap mentek haza ne válljunk el így!
-Akkoris szar vicc volt!-morgott már Zacky is.
-Na jó egész este ingyen ihattok, hogy jobb kedvetek legyen!
-El is van felejtve!-pacsiztak össze Jimmy és Zacky vigyorogva és mindjárt boldogan beszélgettek újra a lányokkal.
-Taylor jössz?-mutatta fel cigis dobozát Zacky mire a lány egyből fel is állt és elindultak kifelé.-Nagyon jó voltál. Gyönyörű vagy a színpadon!
-Köszi, bár nem tudom, hogy ennek most örüljek vagy sem! Csak a színapdon vagyok szép?-nézett számonkérően a fiúra aki meghökkenve nézte a lányt.
-Jaj, tudod, hogy...-kezdett habogni.
-Nyugi már, tudom tudom!-húzta magához a fiút nevetve. Kiérve egyből előkapták a cigit és gyújtót.
-Az ott Brian?-kérdezte Zacky, miközben meggyújtotta Taylor cigijét.
-Mi baja?-kérdezte Taylor a gitárost, de nem válaszolt, csak mosolyogva nézett a lányra.
-Majd te most kideríted! Én mentem!
-Zacky! Hééé! Ne..-próbálta visszatartani de a fiú már belépett az ajtón, hogy visszamenjen a többiekhez.-Ezt még visszakapod!-morogta magában a lány aztán elindult a járdapatkán ülő Brianhez.
-Hé minden oké?-kérdezte és leült mellé a járdaszegélyre.
-Hülye kérdés!
-Elmondod?
-Minek? Nem változtat semmin!
-Na ne legyél már ilyen! Segíteni akarok!-mondta és megsimogatta a fiú hátát, aki csak nevetett elkeseredésében.-Most min nevetsz?
-Jaj kérlek ne csináld már! -csattant fel a fiú hirtelen.
-Mit?-értetlenkedett Taylor Brian fürkészve.
-Ne tettesd magad hülyének! Te tudod a legjobban, hogy mi bajom!-dühében felpattan és elindult a sötétben. Taylor percekig csak nézte a fiút ahogy elsétált. Aztán jött egy mennydörgés és a hideg eső kizökkentette. Elkezdett Brian után rohanni.
-Várj! Váááárj meg!-ordított utána de a gitáros csak ment a zuhogó esőben. Mikor oda ért a karjánál fogva visszarántotta.
-Mi van? Beszéljük meg még egyszer, hogy nem akarsz elveszíteni? HOGY HIÁBA SZERETLEK?-ordított a lánnyal, vagy talán inkább csak a semmibe Brian.
-Brian...-kezdte halkan Taylor.
-NEM!-ordította, de ahogy Taylorra nézett a hangja újra ellágyult.- Unom már! Érted? -nézte a lányt aki csak remegett a hideg esőben, és már nem tudta mit mondhatna. Lehajtott fejjel állt Brian előtt.-Gyere!-pár perc néma csend után odahúzta magához a didergő Taylort és átölelte.- Így jobb?-kérdezte és szorosan magához ölelte, a lány meg csak bólogatott, és amennyire csak lehetett közelebb ment a fiúhoz. Összedöntötték a fejüket,a homlokuk és az orruk összeért és úgy áztak az esőben. Végig egymás szemébe néztek de egy szót se szóltak.
-Nem megyünk?-kérdezte Ana a többieket de  már csak Matt és Allie tudtak rendesen válaszolni. Zacky és Jimmy már hangosan énekeltek mindent számot ami eszükbe jutott, az amúgy már csendes kis kávézóban. Charlie a pult mögött nevetett rajtuk. Kívűlről szemlélve mindannyiukat jófejnek tartotta, de nem akart része lenni a társaságnak. Pár perc múlva észre vette, hogy elkezdtek készülődni ezért intett egyet Ananak, aki mosolyogva integetett neki.

-Basszus nagyon esik!
-Szerintem fussunk!-rohant ki az ajtón Jimmy az esőbe, de csak ugrált és ordibált! Zacky körbe nézve a többieken mint aki már kijózanodott szólalt meg.
-Ez tökre leéget minket! Valahogy el kéne csitítani!- állapította meg, majd elindult Jimmy felé.- Héééééééééééééééé!-ordított egy nagyot. -Haallgass!-pisszegte le a dobost, aki erre nevetve kezdett ordítani. Zacky a dobos hátára ugrott, mire az mint egy ló elkezdett vele futni.
A többiek lassan kullogva mentek utánuk,  tartva a tisztes távolságot, nehogy őket is bevonják a játékba.

Másnap reggel mindanniyan köhögve, fejet fájlalva keltek fel. Megfáztak a tegnapi esőben, és így a fiúk nyöszörögve, nyűgösen, álmosan tuszkolták be cuccaikat a taxiba.
-Hiányozni fogtok!-ölelte meg Allie barátnőit.
-Te is!-mondták egyszerre!-De mindjárt otthon leszünk!-tette hozzá mosolyogva Ana.
-Jó utat és vigyázz a fiúkra!-mondta neki Taylor, elnézve a sok álmos arcon.
-Hát jó út nem lesz! Végig csak nyafogni fognak, hogy milyen rosszul vannak. Múltkor is ez volt mikor Zacky beteg volt. Az ágyban kellett etetni, annyira a "halálán" volt. Imádlak!-mondta  a lányoknak aztán beült a taxiba. Jimmy is végig ölelgette őket, majd minden szó nélkül nyomott egy puszit Ana szájára és beült a taxiba.
-Na szép!-jegyezte meg Taylor nővérére pillantva. De Zacky már magához is rántotta Taylort.
-Hiányozni fogsz! Siess haza!-súgta a fülébe.
-Te is nekem! De addig is hogy kibírd, csempésztem valamit a táskádba.-mondta és egy puszit nyomott az arcára.
-Süti?-kérdezte Zacky mire Taylor kacsintott.- Te sütötted?-kérdezett vissza, de ahogy a lány bólintott már be is szállt a kocsiba.
-Lányok imádlak, viggyázzatok magatokra! Várlak haza!-mondta Matt a kocsiból már félig Allien haldokolva a fejét fogva,
-Mi is imádunk!-mondták egyszerre, és az éppen Anatól búcsúzó Brian már Taylor felé indult.
Magához húzta a lányt és jó erősen szorította.
-Vigyázz magadra!-mondta neki Taylor, és a gitáros lassan elengedte de csak annyira, hogy a homlokát neki tudja dönteni Taylor homlokának, mint este az esőben.
-Hiányozni fogsz!-mondta, hogy csak ők ketten halloták és majdhogynem a lány szájára adott egy lágy puszit. Taylor kezeit a fiú arcára rakta és teljesen maga felé fordította, hogy megtudja csókolni.


4 megjegyzés :

  1. Csövii. :DDD
    Végre itt vagyok. :)
    Na, szép kis este. :D
    Taylor-Brian párosnak nagyon örülök, és jó lenne egy közös szám a bandával.
    Ahogy "kicikizték" a lányok a fiúkat, szerintem... Szerintem egyáltalán nem kellett volna megsértődniük. :"D
    várom a frisst!

    ~foREVer <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, örülünk, hogy ideértél, én is végre gépközelbe kerültem, és örülök, hogy örülsz nekik, a friss most csak Roxokotól függ, hogy mikor tudja tölteni, de biztosan hamarosan jön az is!!

      Törlés
  2. Szia! Még nem írtam megjegyzést, de most végre van egy kis időm...imádom. Mindegyik történet nagyon elnyerte a tetszésemet, de a Never ending love nyerte el a tetszésem. Az egész blog nagyon király, főképp, hogy végre nem arról szól, hogy One Direction kivel jön össze.
    Régóta kerestem már egy rockbanda fanfictiont és végre megtaláltam :D
    És komolyan nagyon köszönöm, hogy létrehoztad ezt a blogot!!
    A részhez annyit fűznék hozzá, hogy gyorsan legyen KÖVETKEZŐ!!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, nagyon köszi tényleg mindent amit írtál! Nagyon jól esett, biztos vagyok benne, hogy Roxokonak is:) Már van egy hasonló történetem mint a Never Ending Love, de eddig csak az első részét sikerült feltöltenem. Őszintén nekem is az a kedvencem, mert eddig az a sztorim sikerült a legjobban és nagyon nagyon boldog vagyok rá vetted magad , hogy írj nekünk és elmondd a véleményed! Nagyon köszi még egyszer és nagyon remélem, hogy nem okozunk csalódást a folytatással!

      Törlés