2013. április 20., szombat

Faith bevezető

Sziasztok, gondoltam előrukkolok egy kis meglepivel, remélem örültök neki és tetszeni fog. Majd jön a Beginning következő fejezete is ADDIG remélem ez is megteszi




-Jimmy úgy sajnálom, kérlek… kérlek.-nézett rám könnyes, kisírt szemekkel. Ha nem lennék ideges, lehet még meg is sajnálnám. –Jimmy én nem akartam, szeretlek.
-Na ezt ne!  Ha szeretsz miért kúratod magad mással?
-Jimmy-  a könyörgő arca  döbbentté vált.
-Nem Leana, elegem van belőled! Hülye voltam, hogy azt mertem gondolni, hogy egy pornós csaj számára látezik olyan hogy kapcsolat.
-Jimmy, nem!
-Hagyjuk jó! Vedd úgy hogy amiről egy hónapja beszéltünk semmis. Nem akarok tőled semmit!
-Kérlek!-szorította meg a kezem és húzott magához. Próbált megcsókolni, megölelni, de mi mást tehettem volna, ellöktem. Szánalmas.
-Hagyj békén Leana, felejtsd el hogy élek!-csaptam be magam után az ajtót. –BASSZA MEG!-ordítottam el magam és egy sóhajtás után elindultam. Elsétáltam az első bárig és beültem.
-Jimmy! Már megint?
-Szia Larry, aha, kérhetem a szokásosat?
-Persze hozom, de inkább az asszonnyal kéne beszélni, nem?
-Nincs asszony, csak hozd a piát kérlek!- egymás után ittam mindent. Nem meglepő az ilyen szokásos menü, hogy minden kedvenc piából kértem és ahogy kedvem volt ittam meg őket. Nem tudtam mihez kezdeni a gondolattal, hogy már megint megcsalt. És én voltam olyan hülye hogy nem hittem el senkinek. Barom vagyok! Hatalmas barom, főleg hogy egy ribancot akartam feleségül venni. Szerencsétlen!
-Hé haver!- pattan le mellém Brian.
-Te meg? Ki árult el?
-Átmentem hozzátok de Leana meg se tudott szólalni úgy bőgött.Mi történt?
-Szerinted?Hogy egy barmot csinált belőlem!
-Megcsalt már megint?- nézett rám de egyáltalán nem tűnt meglepettnek. Inkább mintha tudta volna. Bólintottam, mire elkezdett nevetni. –Tudod már az elején megmondtam, hogy kurva. Pornós csajt nem tudsz barátnővé nevelni.
-Leana jó csaj és jó barátnő, de nem tud a „munkájától” elszakadni.-nevettem már én is elmagam, ahogy meghallottam mit is mondtam. –Komolyan bánom.
-Hé közülünk is csak Matt és Zacky akik jól jártak.-húzta el a száját.
-Nektek mi bajotok? Mi bajod Michellel?
-ÁÁ, néha tudod, … olyan érzésem van mintha ő sem lenne őszinte. Tudod régen nagyon féltékeny volt. most nem, és kezd gyanús lenni.
-Hülye fasz vagy! Van egy álomnőd már mennyi 4 éve? Ne akard tönkre tenni,  neked őt feleségül kell venned! Muszáj, mert ha nem teszed elveszem én.- nevettem el magam, de Brian csak mosolygott. –De amúgy Matt és Valary igen. Komolyan irigylem őket. Mármint én már nem találhatok olyan lányt aki nem a pénzemért szeret.
-Dehogynem! – csapott a vállamra, de valahogy ez nem vígasztalt. Dühös voltam. Aztán eszembe jutott a megoldás, benyúltam a zsebembe és megtaláltam a kis zacskót. Elővettem és épp készültem kivenni egy tablettát, mikor Brian elkapta a kezem. –Ez komoly? –nézett döbbenten.- Azt hittem már mindent abbahagytál.
-Hát ha olyan életed lenne mint nekem.-  nevettem szomorúságomban és gyorsan lenyeltem.Ültünk és jól esett hogy ott volt velem.
-Haver! Komolyan mondom, hogy szeretlek!-öleltem meg és komolyan úgyéreztem mintha a tesóm lenne.- Jó tesó vagy, hogy itt ülsz a részeg, szánalmas haverod mellett és vígasztalod.- mondtam és elkezdett nevetni, de nyújtotta a sörös korsóját, hogy koccintsunk. Két korsó után felkelt, hogy kimenjen wc-re én meg újabb tablettákat vettem be. Hogy visszajött vagy sem fogalmam sincs, minden kiesett.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése