2013. április 30., kedd

28.rész

Szaisztok, tudjuk, hogy ez kicsit hosszabb kihagyás volt mint eddig de most itt a friss és reméljük tetszeni fog!! Kommentet mindenkitől szívesen fogadunk, akár névtelenül is örülnénk, ha kifejeznétek mit gondoltok a sztoriról...
SOK PUSZA,  Ann és Roxoko :)


-Tudsz már valamit?
-Nem Jimmy nem tudok még semmit.
-Ha tudnál, bármit...
-De nem! Inkább kezdjük a próbát jó? Holnap találkozunk a producerrel és ez most nagyon fontos!-zárta le a beszélgetést Matt és már nem is nézett fel Jimmyre. Brian és Zacky pedig csak csendben figyeltek.
-Hé Matt mikor jön Justin? Alig próbált még velünk.
-Azt mondta jön, gondolom mindjárt itt lesz. A számokat jól játszotta, és különben is nem kérhetjük meg folyton Johnnyt, nagyon fiatal még!
-Persze de komolyan gondolod, hogy ez a Justin jó nekünk?-kérdezte röhögve Zacky, de Matt csak komor arccal nézett maga elé. Nem tudott koncentrálni a bandára és a bajaikra, hiába akart. Két hete hogy haza repült, de semmi hír Anaról. Nem tudta elérni Taylort se és a klinikáról se adnak ki információt.
-Sziasztok srácok, kértek valami kaját? Hoztam csirkét, meg hambit.-lépett Allie a garázsba, de a srácok csak köszöntek.-Hahóóóóóó!
-Mi?-kérdezett vissza Matt.
-Nem érted el igaz?-közeledett barátjához a lány.-Biztos jól van! De most gyertek!
-De most próbálnunk kell!-jelentette ki Matt, de Allie kivette a mikrofont a kezéből.
-Justin nincs még itt, basszeros nélkül nem megy a próba, és pihennetek is kell!-magyarázott a lány majd egy puszit nyomott Matt szájára. -Nyomás fiúk!-nézett a többiekre és az ajtó felé mutatott. Zacky és Brian vigyorogva indult ki de Jimmy csak ült tovább a dobok mögött.
-Jimmy? Nem jössz?
-De köszi, Allie mindjárt.
-Beszéljünk kicsit?
-Á nem kell, köszi, megvagyok.-mosolygott a lányra.
-Nem sokára itthon lesznek, hidd el!
-Próbálom! Csak hogy semmit nem tudunk...
-Jól van! De szétrúgnák a segged ha látnának. Szóóóóóval, gyere együnk csirkét!- húzta fel a fiút a székről és kimentek együtt a konyhába.

-Jó reggelt Ms. Sanders, ma újabb vizsgálatokat végeztünk el.-lépett be a kórterembe az orvos.- Azt kell mondjam a nővére bármikor felébredhet, a duzzanat visszahúzódott. A seb is szépen gyógyul.
-Jaj el se tudja hinni ez milyen jó hír most.-dörzsölgette az arcát Taylor. -És akkor meggyógyul már? Rendben van?
-Rendben lesz. Meg kell várnunk míg a seb begyógyul, az körülbelül még 3 hét, addig itt tartanám, ha nem gond, hogy nehogy baja essen. Amint ez bekövetkezett elkezdjük a kemoterápiát.
-De azt hittem arra így nincs szükség... úgy értem ki vették a daganatot nem?
-Kérem, hölgyem, mindenképpen szükséges a kezelés. Ezzel biztosítjuk, hogy ne fordulhasson elő, hogy esetleg maradtak még rákos sejtek. Csupán óvintézkedés, maximum egy félév.
-Értem, akkor azt hiszem ideje munkát keresnem.-sóhajtott egyet Taylor, majd egy puszit nyomott Ana fejére és az orvossal együtt kifelé indult.
-Ne izguljon, nagyon jól halad minden rendben leszünk!- veregette vállon a doki Taylort majd ott hagyta. A lány vett egy kávét az automatából és elindult "haza". Egy kis 2 szobás lakást bérelt ki, de csak 2 hónapra volt kifizetve így már csak egy hónapja volt hogy munkát találjon. Szomorúan huppant le a kislakás előtti lépcsőn a bejárat előtt. Már 10 perce ott ülhetett mikor megállt előtte egy lány.
-Hello, tudok valamit segíteni?
-Mi? -fel se nézett csak elővett egy cigit. -Nem semmi gond!
-Aha, akkor miért is ülsz itt?-kérdezősködött tovább a csaj.
-Nem mindegy?
-Nem! Itt lakom és nem szeretnék idegroncs emebereket a lépcsőn látni!- Taylor lassan felemelte a fejét és kemény tekintettel nézett a lányra.
-Képzeld én is itt lakom! És kurvára nem érdekel, hogy mit akarsz és mit nem! Meg van rá az okom hogy ezen a nyamvadt lépcsőn üljek!
-Ha itt laksz akkor menj szépen be pityeregni!
-Most komolyan miért baj ez? Éld a vidám kis életedet ne foglalkozz velem!
-Itt ülsz a házam előtt és nem tudom élni a boldog kis életemet -mutatott idézőjeleket gúnyos fintorral- mert ígyis elég szar anélkül, hogy téged kelljen bámulnom! És hogy biztos kidobott az egy hetes pasid és mekkora szívfájdalmad van. Vannak sokkal komolyabb dolgok is ennél, de ti ezt sose veszitek észre, mert csak az  a fontos ami veletek történik. Tudd meg kurvára nem így van, szóval máshol búslakodj a jelentéktelen kis gondjaid miatt , KÉRLEK!-nyomta meg a szót de elfordította a fejét. Taylor felhúzta magát de látta a lányon, hogy valami komoly baja van mert könnyesek lettek a szemei. Felé nyújtotta a kezét.

-Taylor vagyok!-kicsit rémülten pillantott rá a lány de elfogadta a kézfogást.
-Charlie!
-Tudod, azért ülök itt a lépcsőn és voltam "talán" bunkó, mert a nővérem lassan 3 hete kómában van, miután kiszedtek egy daganatot az agyából. Neked?-ahogy elmondta látta hogy a lány elhúzza a száját és lesüti a szemét.
-Egy hete halt meg a bátyám, rákos volt!-mondta halkan rá se nézve Taylorra, de Taylor felállt és vele szembe állt meg elég közel hozzá, hogy a lány felnézzen vajon mit is akar.
-Részvétem! De akkor inkább most bemegyek siránkozni, oké?-mondta és mielőtt válaszolhatott Charlie beviharzott a lakásába.

-Ms. Sanders?Maradjon, hívok egy orvost!-rohant el azonnal egy nővér ahogy meglátta, hogy Ana kinyitotta a szemeit. Párat pislogott és már vissza is tért a nővér egy orvos kíséretében.
-Jó estét Ms. Sanders, jó újra látni!-köszönt a doki és a gépeket figyelte. - A műtéte sikeres volt, minden rendben lesz!-mosolygott rá az orvos de Ana csak bambán sokat pislogva nézett.
-A húgom?-kérdezte suttogó hangon, Úgy tűnt több nem jön ki a torkán így a nővér már ment is megitatni.
-A húga nem rég ment haza, mindennap itt volt. Ha gondolja Felhívhatom, hogy visszajöjjön.-mondta a doki, de Ana csak megrázta a fejét.-Esetleg valaki mást felhívhatunk?-kérdezte mosolyogva az orvos, mire Ana bólintott.

-Köszi Allie a kaját! Nem volt olyan finom mint Tayloré, de azért jó!- kacsintott Zacky a lányra.
-Na ezt majd neki mondd! Ha már neki sose tudtad mondani, hogy jól főz.
-Jah mintha mondhatná! -jegyezte meg bunkó hangsúllyal Brian, mire mind csak lehajtották a fejüket.
-Na jól van menünk vissza próbálni, oké?-állt fel Matt mikor épp megjelent Justin is.
-Bocsi srácok, akadt egy kis zűr!-mondta vérző szájjal felrepedt szemöldökkel.
-Ki csinálta ezt veled?-kérdezte Allie aggódva és egy konyharuhával már törölgetni is kezdte a vért.
-Ezt most? Ki volt az?-kérdezte ingerülten Matt.
-Nem tudom, itt kaptak el! Elvették a pénzem is!-nevetett fájdalmasan a basszeros mire Matt gyorsan kirohant.
-Matt!-szólt utána Allie, de nem válaszolt.
-Hagyd! Legalább levezeti a feszültséget!-nyugtatta Brian Alliet,de  alány ott hagyta őket és barátja után rohant aki már nagyban ütlegelt egy fiút.
-Matt kérlek, elég!-futott oda. -MATT!
-Ez a rohadék megverte nem láttad?-nézte a srácot majd elengedte így lehuppant a földre. Matt felvette Justin tárcáját a földről. -Takarodj vagy ki is nyírjalak?-kérdezte ingerülten mire a srác felugrott és elrohant ahogy tudott.
-Te normális vagy? És ha rád hívják a zsarukat? Nincs itt Taylor hogy kihúzzon a szarból.-mondta mire Matt szúrós szemeit felé fordította. -Ana miatt van mindez?
-Ugyna miért gondolod? Mert semmit nem tudok a húgomról? Mert amíg ott voltam nem kelt fel? Mert HALDOKLIK?-üvöltött ahogy a torkán kifért de meglátta Allie szemében a könnyeket. A lány ott hagyta és besietett a házba vissza a srácokhoz.
-Brian léci hozd le a kötszereket a fürdőből!-kérte rideg monoton hangon, közben lemosta Justin arcát. Épp fertőtlenítette a fiú sebeit mikor Matt lassan bekullogott.
-Tessék, itt van!-nyújtotta át sebes kezéből a fiúnak a tárcát. -Allie beszélhetnénk?-a lány nem válaszolt, Zacky Brian és Jimmy aggódva lesték mi van a párral. Aztán Allie szipogni kezdett.
-Allie?-szólalt meg már lágy hangon Matt és megsimította a vállát.
-Hagyj békén!-szűrte a fogai közt.-Azt gondolod csak te viseled ezt az egészet nehezen? Ott van Jimmy, le se szarod mi van vele, pedig nagyon ki van akadva. Alig eszik és szinte csak iszik! Brian és Zacky? Gondolod nekik nem hiányoznak? Brian nem lenne szívesebben Taylorral? Hm? Vagy én? Aki elveszettem két barátnőmet is! Persze csak te szenvedsz mert minket nem érdekel, hoyg nem tudunk semmi infót! -morgott az orra alatt de Matt és a fiúk se reagáltak. Aztán megccsörrent a telefon. Matt indult, hogy felvegye,de ahogy a füléhez emelte a kagylót az arca ledermedt.Barátai az arcát figyelték,és nem értették mi van. Amíg meg nem szólalt végre a fiú.
-Ana?-kérdezte mire mindenki még Allie is odakapta a fejét és csak figyelték.- Jól vagy?-kérdezte újra mire törölgetni kezdte a szemét. Jimmy felpattant és odarohant!
-Jól vagyok, már amennyire tátongó fejjel lehet az ember.
-Hé Jimmy beszélne veled, lehet?
-Örülnék neki. -nyögdécselte Ana, mire már Jimmy kezébe is került a telefon.-Szia!
-Szia!El sem hiszem hogy te vagy!
-Ne izgulj már meg leszek! Mondd meg a többieknek hogy imádom őket és hiányoznak. Taylorról nem tudok semmit, mielőtt felkeltem ment el, de mondd Zackyéknek, hogy hiányolja őket!
-Rendben! Hiányzol! Nagyon!-mondta mire mindenki kalimpálni kezdett és Jimmy helyesbített.- Minannyiunknak! Szeretünk!
-Én is titeket! Sziasztok, mennem kell! Légy jó Jimmy!-suttogta Ana majd lerakta a telefont.
-Na na na?-kérdezgették a többiek.
-Jól van!-mondta mosolyogva és Mattel megölelték egymást. Majd ahogy elengedte az énekest Brianék felé fordult. -Taylor hiányol titeket! És mindketten szeretnek mindenkit!-mondta és ezzel fel is dobta mindenki hangulatát. Matt lassan Allie felé sétált bocsánatkérő szemekkel. És a hírek hallatána lány minden harag elszállt. Megcsókolta a fiút és jó erősen magához szorította.
-Mondtam hogy jól lesz látod? Ne legyél hülye!-suttogta neki majd megfogta a kezét.
-Most a te kezed jön!_mondta és elővette a fertőtlenítőt.

4 megjegyzés :

  1. Halii. :D
    Nagyon örültem az új fejezetnek!!! :)

    Örülök hogy sikerült Ana műtétje. :")
    Taylor és a másik csajt totálisan megértem, elég nehéz lehet most mind a kettejüknek.
    Matt hááát... Allie jogosan baszta le szegény gyereket, de együtt tudok vele érezni!
    Várom a frisst, de nagyon!!!! :D :D

    ~foREVer <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, nagyon örülünk, hogy örültél neki :) Igen Ana már lábadozik, a fiúk megnyugodtak valamennyire, talán Matt is kicsit lenyugszik... Este hozom az új részt ha Ann végzett a simitásokkal :)

      Törlés
  2. Sziasztok!
    Jimmy annyira aranyos volt, és sajnáltam is, hogy ennyire aggódik, de hát ki is ne aggódna a szerelméért. :) Szegény Matt az elején, azt hittem totál ki fogja magát készíteni. :) De hál' istennek, nem így lett.
    Charlie igazán jó fej volt, habár az elején nem, de én látom benne a jó fejséget. :) Nekem már pörög az agyam a folytatáson, szóval, ne húzzátok sokáig az idegeimet. :)
    Szegény Allie, tartja mindenkiben a lelket, magával nem is törődve, és ezt kapta Matt-től. Mondjuk meg lehet érteni a srácot, és persze a végén minden rendben lett. :)
    Egyszerűen imádtam a részt. Már nagyon, nagyon várom, hogy olvashassam a folytatást. :)

    Shadow

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa, ne aggódj nem húzzuk az idegeidet :) Este jön a friss!! Jimmy és Matt látványosan rosszul viselik a helyzetet, a többiek egymásra való tekintettel, inkább próbál nem szomorúnak tűnni, Allie is inkább foglalkozott a fiúkkal, mint azzal, hogy esetleg őt is nyugtassa valaki... De a telefon és Ana pont jókor jött!! :)
      Charlieról még több infót is kaptok a következő részekben, szóval lehet jól látod, hogy jó fej lehet !!
      Örülök neki, hogy tetszett, jó ezt hallani/olvasni :)

      Törlés