2013. április 15., hétfő

25.rész

Hétfő reggelre úgy kelt fel Taylor, hogy ki se akart bújni az ágyból. Csak feküdt egy ideig és bámulta a plafont. Gondolkodott. Végig gondolta, hogy 2 nap múlva elkezdődnek az érettségik és Ana elrepül csütörtökön Mattel. Aztán, hogy ki tudja meddig tart, hogy Ana rendbe jöjjön, vagy hogy tényleg rendbe jöhet-e. Aztán kopogást hallott.
-Gyere!-szólt hangosan mire Ana berohant és ráugrott az ágyban fekvő húgára. -Mi van?-nézett álmosan Taylor, de Ana csak vigyorgott.
-Arra gondoltam hogy áthívhatnánk Alliet és csaphatnánk egy csajos bulit. Most nektek úgysincs suli az érettségi előtt.
-Te akarsz csajos napot? Mi történt?-ült fel mosolyogva az ágyában a kisebbik lány.
-Hát csak tudod, a kemotól ki fog hullani a hajam és mielőtt ez megtörténne szeretném kiélvezni, hogy ilyen jó hosszú -húzta széles mosolyra száját.
-Értem.- hajtotta le a fejét Taylor így Ana is abbahagyta a mosolygást.
-Mi baj hugi?
-Ígérd meg nekem, hogy meggyógyulsz!- nézett fel nővérére és elcsukló hangon beszélt. Ana szemei könnyesek lettek.
-Nem tehetem, de azt megígérhetem, hogy mindent megteszek, oké?-ölelte magához a húgát aki bólogatott.
-Nem hagyhatsz itt érted? Te vagy a családom, nem hagyhatsz egyedül.-kezdett sírni Ana nyakába aki csak erősebben szorította a húgát magához.
-Na gyere pattanjunk kocsiba és mókázzunk!!-törölgette Ana a könnyeket húga arcáról, aki csak mosolyogva nézte nővérét. Felöltöztek és elindultak Alliehez. De ott váratlan meglepetés fogadta őket.
-Srácok ti mit kerestek itt?-mentek be Allie szobájába, ahol ott ült Matt, Jimmy és Brian.
-Hát eljöttünk szólni, hogy kész a demónk mivel Matt mostanság ott van ahol Allie.- vigyorogva kelt fel Jimmy és indult el Ana felé, aki jó szorosan magához ölelte.
-Demó? Tök jó! Elküldtétek már?-nézett boldogan Taylor Brianre és Mattre. Matt csöndben várt, hátha a gitáros mesélni kezd, de csak kínos csend állt be.
-Igen Brian apja elküldte pár lemezkiadóhoz, reméljük lesz is valami. -dörzsölgette vigyorogva a kezeit.
-Hajrá srácok, szorítunk!- nézett már Ana is a többiekre Jimmy karjai közül.
-És jött már valahonnan válasz?-kérdezte megint csak Taylor, de Matt válaszolt csak.
-És ti mi járatban?-kérdezte Jimmy a lányokat akik csak vigyorogni kezdtek.
-Alliet raboljuk el! Csajnapozunk!-mondta Taylor mire Allie nagyra nyílt szemekkel pattant fel Matt öléből.
-Ú, hajfesték, olló, ruhák, sok ruha!- kezdett bepörögni és mindenféle holmit az ágyra dobálni. -Viszek gépet és csinálok egy fotósorozatot és cipő, körömlakk, smink! Sok smink!-dobálta még mindig a cuccokat. A fiúk elborzadva figyelték, kivéve Mattet aki csak gyönyörködött barátnője lelkesedésében. Alig egy óra kellett, hogy Allie mindent összeszedjen egy nagy sport táskába és már indulhattak is. Miután a lányok elmentek a srácok elkezdtek sétálni.
-Szerintetek Ana meg gyógyul?-kérdezte Brian egy kavicsot rugdosva.
-Meg gyógyul! Haza is jönnek, hamar! Hidd le!-morogta Jimmy, Matt meg csak vállon veregette a mellette sétáló dobost.
-Inkább beszélj te! Mit csináltál Taylorral? Miért nem beszéltek?
-Én semmit, bele van zúgva Zackybe!
-Hogy mi?-nézett hüledezve Matt.
-Hazudik!-vágta rá Jimmy. -Csak hisztizik, mert nem akar vele járni és mert nem hagyta magát.
-Hogy mit csinált?-emelte fel Matt a hangját és megállt mire a fiúk is megálltak. Jimmy gonoszul, de önelégülten vigyorgott Brian meg fáradt és gyilkoló pillantásokat vetett a dobosra.- Hogy mit is akartál Taylortól?
-Matt én nem, ő volt aki...
-Hazudik!-ordított fel nevetve Jimmy, mire Brian neki ugrott és elkezdtek az utcán verekedni. Matt félre húzódott és leült a fűbe a fejét fogva gondolkozott a hallottakon, míg a fiúk lerendezték a harcot.
-Te barom állat! Fulladj meg! Köcsög, meghalsz!- hallatszott ahogy birkóztak és közben egymást szídták.
-Na állj!-szólt halkan Matt és felállt. -Te leakartad fektetni?-kérdezte de a fiúk nem hallották. Hát ordított egyet. -TE LEAKARTAD fektetni?-erre a fiúk a betonon feküdve abba hagyták a verekedést.
-Ígérem, hogy én nem, ő kezdte!-magyarázta Brian és felkelt. -De nem volt semmi, mert Zackyt nem akarja bántani.- nyávogta a végét, mire Jimmy seggbe rúgta és elszaladt. Brian meg utána. Matt fejét rázva kullogott tovább egyedül.
Allie közben ölltözötette magukat és fodrászkodott. Ana és Taylor haját is felnyírta baloldalt magát meg megajándékozta pár színes tinccsel.
-Na gyerünk, muszáj megörökíteni! Pózolj cicám!- mosolygott Allie ahogy fényképezte a lányokat.


-Komolyan marha szexi. -vigyorgott Allie miután befejezte a fotózást-ÚÚÚÚÚÚÚgy fogtok hiányozni.-borult a két lány nyakába akik viszonozták az ölelést.
-Te is!-sóhajtott Ana, mire Allie újra bepörgött. Na és akkor tovább!- mutatott előre, de most rajta volt a sor, Taylor és nővére is fényképezte és próbálták utánozni, ahogy ő szokott ilyenkor beszélni.


A fotózás és fodrászkodás öltözködés közepette már besötétedett és miközben a pizzájukat falták a lányok betoppan Matt, Jimmy és Brian.
-Jesszus ti miért néztek ki így?-nézett Ana nevetve a fiúkon akik szakadt, koszos, poros polóban nadrágban röhögve ballagtak be a nappaliba.
-Kicsit összekaptak!-kacsintott Matt miközben úgy csinált a kezével mint egy macska, jelezve hogy igazi cica harcról volt szó. A lányok felnevettek. Matt Alliehez ment és elkezdte birizgálni a haját.
-Nahát, milyen szép barátnőm lett!-mondta miközben közelebb húzta magához a lányt.
-Tetszik?-kérdezte mosolyogva a lány, mire a fiú csak mosolyogni kezdett.
-Hát még ha meglátod a képeit!- kacsintott Ana és húga is egyszerre a párosra.
-Hmmm, milyen képek?- vigyorodott el Jimmy.
-Hééé, neked van saját egy ultra szexi szőke macáról. -mondta durcásan Allie, mire Jimmy felhúzott szemöldökkel nézte Anat, aki direkt inkább a plafont nézte.
-Mikor láthatom?-kérdezte egyből a dobos és elkezdett a lány felé ugrálni.- Most? Most?-kérdezgette majd kiszúrta, ő is a lány új haját. -Hát ez? Vagány!-bólogatott elismerően és adott egy puszit a lánynak majd leült mellé a földre. Brian lehuppant Taylor mellé és csendben figyelték a többieket. Már 10 perce csak vitáztak a lányok, hogy Jimmy vagy Brian nyerhette a harcot mikor Zacky berontott egy papír stóccal a kezében.
-Szerdááááán Koncert!!!-ordított és szétszórta a papírokat. Ana elvigyorodott, és megpuszilta Jimmyt majd körbe mászkált és mindenkit végig puszilt.
-Imádlak titeket és a koncertet is. Miattam van ugye?- vigyorgott boldogan föl le ugrálva. A srácok csak mosolyogva bólintottak.
-Mi van csajok? Mindenkinek új séró?-nézett kérdően Zacky a lányokra majd a fiúkra.- És ti?-fintorodott el koszos barátain mire Jimmy és Brian összenéztek, majd rá ugrottak.
-Ne, ne neeee!-ordított szegény legalul miközben barátai püfölték csupán poénból. Alig 15 perc után ott hagyták és röhögve lepacsizva ültek mellette.
-Már minden világos!-dörzsölgette a karjait. -Barmok!-nevette el magát és hanyatt fekve sóhajtozott. Rendeltek még két pizzát és elkezdték a koncertet szervezni holnaputánra.

2 megjegyzés :

  1. Halii. :D
    Taylor... :/ én is így reagálnák a helyében.
    Allie mennyi cucc. o_o :DDD
    Atom jók a képek, faszára sikerültek a frizurák.
    Csajos este.... Nem fog összejönni. :D
    Várom a frisst!

    ~foREVer <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát ennyi sráccal esélytelen hogy egyedül legyenek a lányok, bár ezt ők sem bánják :) Allienek ez a mindene, ahogy Taylornak a konyha :) 2 nap és jön a friss és elkezdenek bepörögni a dolgok, köszi hogy komiztál és bocsi hogy csak most válaszolok...

      Törlés