2013. április 13., szombat

24.rész.

-Helló mindenki!-lképett be vigyorogva Allievel kézenfogva Matt az ajtón.-Hahóó!- néztek körbe.
-Megkeresem Taylort!-mondta Allie és adott egy csókot barátjának.
-Hé hát itt mi van?-ment Matt lassan a nappaliba ahol Jimmy Zacky és Ana tv-ztek. Nem válaszoltak neki, csak Jimmy és Zacky fáradt pillantásai fogadták. -Ana alszik? Az öledben?-nézett értetlenül a dobosra, aki csak bólintott.- Mi van veletek?
-Hát mondjuk úgy, hogy másnap és néhány titok!-hangsúlyozta ki a végét Jimmy, mire Matt nyelt egy nagyot.
-Mi történt?-kérdezett vissza egyből és leült az egyik fotelbe.

-Taylor mégis akkor minek csókoltál meg?
-Brian kérlek...
-Nem! Ha nincs köztünk semmi mire volt jó?
-Csak szomorú voltál és tudtam, hogy...
-MI VAN? -ordított egyet mire a lány összerándult. -Ez a legrosszabb amit mondhattál.Megsajnáltál! Szép!
-Brian, nem akarod megérteni. Szeretlek, de Zackyt is és ezt nem vagyok hajlandó kockáztatni érted?
-De attól még barátok maradhatunk.
-Nem! Komolyan azt hiszed, minden ugyanolyan lenne vele, ha mi összejönnénk?
-MÁR MOST SE LESZ UGYANOLYAN!-kiabált megint a fiú.-Akár már össze is jöhetnénk éppenséggel.
-Utoljára mondom, hogy nem. Zacky most nem haragszik nem fogok kockáztatni. Sajnálom!-nézett bocsánatkérően a fiúra, aki csak beleöklözött dühében a falba.- Basszus!-ijedt meg Taylor, ahogy a fiúra nézett. -Normális vagy?
-ÉÉn igen! Te nem!-mondta és az ajtó felé ment. Kinyitotta és Allie toppant be. - Te hallgatóztál? Most komolyan? Mi a fasz bajotok van nektek lányoknak?-nézett a két lányra majd dühösen letrappolt a lépcsőn.

-Hé mi volt ez a lárma? -nézett Ana a megérkező Brianre, de csak ledobta magát a babzsákba.
-Ne terelj Ana! Miért nem tudtatok szólni?
-Hogy ne aggódj! Már jól vagyok, Taylor el hozta a gyógyszert. Nézd!- mondta és gyorsan felpattant és körbe körbe ugrált. -Már jól vagyok! Sőőőőt! Annyira jól, hogy kedvem támadt lemenni a partra. Na?-nézett a fiúkra, de mindegyik csak rázta a fejét, hogy szó sem lehet róla. -Léci srácok!-ezt szeretném most!-mondta mire Matt lehajtott fejjel felállt a fotelből és elé lépett.
-Tudod mit? Lemehetünk a partra, de csak akkor ha még a héten elrepülünk Angliába. Elmegyek veled, Taylor leérettségizik és utánunk jön én meg jövök vissza, aztán ti is ha minden oké.-mondta el ötletét a srác és kezet nyújtott Ana felé, mintha valami alkuról lenne szó.
-Tudod mit? Kezet rá, addig, hogy vissza jövünk, azt meglátjuk!- mondta de megszorította Matt kezét.
-Hozom a kocsit!-mondta az énekes és ki ment. Brian felkelt a babzsákból és a konyha felé indult.
-Hov hova hülyegyerek?- ugrott a nyakába Jimmy.
-Barom! Sörért!- ment tovább Jimmyvel a nyakába csimpaszkodva.
-Taylorral van gáz mi? Zacky mondta mi volt.
-Fasza, akkor vele is van gáz!
-Nem jó fej volt, nem pipa rád!-magyarázott Jimmy és összeszedtek némi piát.

A parton állva mind csak nézték a  hullámokat. Matt Allievel összebújva, Ana Jimmynek dőlve, Zacky és Brian meg Taylor mellett.
-Jimmy? Te fogsz a legjobban hiányozni!-mondta Ana a dobosnak és megölelte. A többiek mosolyogva nézték őket ahogy még vagy 5 percig ölelkeztek, majd kézenfogva elkezdtek sétálni a parton.
-Szerintem menjünk vissza a kocsihoz!-szólt Matt és fejével intett a többieknek így ők az ellenkező irányba kezdtek el sétálni. Beültek a kocsiba és úgy várták vissza Jimmyéket.
-Nézzétek csak mim van?-emelte fel Allie a táskájából a meglepetés üveg whiskyt, amit Taylor vicsorítva már el is vett. A többiek csak röhögtek, majd elkezdtek inni a szomorúságukra.
-Csajok, mit szólnátok, ha tartanánk nektek egy búcsú koncertet?-kérdezte Zacky és Taylorra nézett. -Mármint tudod, csak arra az esetre, ha...- de elhallgatott és feszült, kínos csend állt be.
-Meg fog gyógyulni! De tudod mit? Legyen, csak egy kis ösztönzőnek neki!-kacsintott Taylor. Tovább ittak, majd Matt elkezdte magyarázni, a tervét, hogy Taylor hogy tudna leérettségizni és hogy mehetne ő előre Anaval. Taylor nagy boldogan ugrott a nyakába és körbe puszilgatta az unokabátyját aki csak fujjogott, hogy hagyja már békén.
-Jó tudom, csak Allienek szabad!-vigyorgott rá a lány, mire csak mosolyogva bólogatva helyeselt a fiú. Épp megérkeztek a többiek is és így vissza mentek Taylorék házához. Letelepedtek a tv elé a nappaliban és most először komolyan beszélni kezdtek arról, hogy mit várhatnak attól hogy a lányok elutaznak és hogy Ana beteg.

2 megjegyzés :

  1. Csövii. :D
    Megértem Brian kiakadását, de azért ordibálni nem kellett volna. o-o
    Matt ötlete nagyon tetszik. :D
    Ana-Jimmy nagyon aranyosak. :)
    Jack Daniel's... A legtökéletesebb pia egy társaságnak.
    Siessetek a következő fejezettel!!

    ~foREVer

    VálaszTörlés
  2. Sziaa, hát Brian nagyon önfejű és méginkább hirtelen haragú, de persze előbb utóbb ő is megnyugszik. A whisky mindig csak jól jön, főleg ha problémák vannak barátok között :D Ma, de lehet inkább holnap jön az új rész !! :)

    VálaszTörlés