2013. április 12., péntek

23.rész

-Taylor kérlek mondd el, miért mentek el?
-Brian nem tehetem! Ana tisztje, ha ő nem mondja én sem fogom!-magyarázta a mellette fekvő fiúnak.
-Ne menj! Kérlek! Ha az ő dolga te maradj itt!
-Nem tehetem, mellette kell lennem! És különben is, miért is lenne jó ha én maradnék?
-Jó ne érts félre szeretem, bírom Anat, de ...-sóhajtott egyet a gitáros, majd az oldalára fordult, hogy jobban lássa a lány reakcióit.- tudod te fogsz jobban hiányozni, és miattad leszek szomorú.
-Szomorú? Most zsarolni akarsz?- nevetett a lány, de aztán ő is az oldalára fordult és figyelte a fiút. Komolyan néztek egymásra.
-Nem akarlak zsarolni, csak ... hogy becsöppentetek az életünkbe és tök jó lett minden. Jobban összehaverkodtam Zackyvel is, valahogy jobb lett a banda. De ha elmentek...
-Ha elmegyünk ugyanúgy buliztok! Alliet itt hagyom, majd ő figyel rátok.
-De nekem nem kell Allie.-vágta rá a srác, majd észbe kapott és elkapta tekintetét a lányról. Kínos csönd lett de Taylor végig Briant nézte.
-Brian?...Arra akarsz ki.. azt...
-Taylor!-szólt halkan és végre rá nézett a lányra.- Emlékszel mikor megkérdezted, hogy szere..-kezdett bele,de már nem tudta befejezni, mert Taylor előrehajolt és megcsókolta. Brian elkapta Taylor két karját és eltolta magától.
-Ez most... ez komoly?-nézett a lányra, aki zavarában a szájába harapott, de mielőtt válaszolhatott volna Brian a karjainál fogva hanyatt lökte és visszacsókolta.

-Srácok?- nyöszörgött Ana, ahogy ment le a lépcsőn. Már majdnem  leért mikor annyira elszédült, hogy szinte semmit nem látott.-Taylor!-ordított és próbált lejutni a lépcsőről, de nem ment. Leült és csak várt.- TAYLOR!-ordított újra.
-Ana?-kérdezett vissza egy ismerős mély hang.
-Zack? Segíts!-szólt kérlelően majd hallotta a trappolást és valaki megfogta a karját. Lassan segített neki felállni és lejönni a lépcsőről.
-Jól vagy?-kérdezte Zacky és Ana arcát fürkészte.
-Hát ami azt illeti..-kezdett nevetni kínjában.- nem mondhatnám! Nagyon szédülök!-mondta így Zacky a derekánál átfogta és bementek a nappaliba. Leültette a fotelba.
-Kérsz valamit? Aspirin? Víz ?
-A víz jó lesz köszi. -mondta Ana és a fejét dörzsölgette, hogy könnyebben elmúljon a  szédülés.Zacky kirontott a szobából, és alig egy perc alatt vissza egy pohár vízzel.-Köszönöm!-vette el Ana és kortyolgatni kezdte.
-Megyek szólok Taylornak!-szólt Zacky és elindult fölfelé. Gyorsan felfutott a lépcsőn és egyből Taylor szobája felé vette az irányt. Lassan nyitotta az ajtót.-Taylor?-szinte suttogott, de ahogy teljesen kinyitotta az ajtót meglátta Taylort a lábai között rajta fekvő Briant akin póló már nem volt és ahogy hevesen csókolóznak. Teljesen lefagyott és csak szorította az ajtó kilincset.-HÉ!-szólt hangosan, mire a páros szétrobbant és felébámultak.-Ana rosszul van!-mondta aztán ridegen és becsapta az ajtót.
-Basszus!-kapott a fejéhez Taylor és kiugrott az ágyból.
-Nyugi, biztos csak másnapos!-mondta Brian ahogy éppen bújt vissza a pólójába.
-Nem! Nekünk basszus! Nem kellett volna megcsókolnom! Még jó hogy...- magyarázott miközben az asztalán keresett egy cetlit.
-Jó hogy mi?! Jó hogy nem feküdtünk le? Ez lett volna? Miért lett volna baj?-fakadt ki Brian, de a lány már nem figyelt. Megtalálta amit keresett és kirohant a szobából. -Fasza!-forytogott a fiú és lassan a lány után ment!
-Na jó figyelj! Itt  a szám, hívom a dokit, jó?-nézett Taylor nővérére, Zacky meg már rohant a telefonért.-Kösz!-vette el a lány a telefont, de a gitáros rá se nézett.
-Kérsz valamit?-kérdezte Jimmy Anat, aki csak megrázta a fejét, a dobos meg egy puszit nyomott a homlokára.- Mindjárt elmúlik, oké? Megmondja a doki mit csináljunk és jól leszel!-fogta a kezét a lánynak és próbálta elterelni a figyelmét. Taylor ahogy beleszólt a telefonba már ment is a konyhába, hogy a többiek ne hallják.
-Mi történt?- lépett Brian Zack mellé, ahogy leérve meglátta a hullasápadt Anat, és az aggódó Jimmyt.
-Ananak valami baja van. Nem bír felkelni annyira szédül.
-Az a durva másnaposság.-húzta el a száját Brian majd oda ment a lányhoz és Jimmyhez.

-Igen doki értem, de csak két hét múlva tudnánk menni. Egyedül? Nem tudom képes-e rá ilyen állapotban. Mégis mennyire? Ha várnánk akkor tehát,... a műtét és a kemo nem biztos, hogy... jó értem. Köszönöm, máris szerzek gyógyszert és ahogy lehet még a héten kirepül. Köszönöm, viszhall.-sóhajtott Taylor és lerakta a telefont.
-Hát ezért mentek el? Ana rákos?-szólalt meg Zacky Taylor háta mögül, aki hirtelen megfordult és meglátta Zacky szomorú szemeit. -Miért nem mondtad el?
-Ana nem akarta, hogy...
-Ezért inkább ágyba bújsz a barátommal? Beszélhettünk volna.- hajtotta le a fejét Zacky.
-Nem érted, nem volt köztünk semmi, csak beszéltünk és annyira szomorú és kétségbeesett volt, hogy...
-Hogy így vigasztaltad?
-Zacky, kérlek ne kezdjük ezt most el. Ananak gyógyszer kell. És nem lesz köztem és Brian között semmi, nem akarom, hogy emiatt tönkre menjen a barátságunk. Nem akarom egyikőtöket sem elveszíteni.- beszélt már elcsukló hangon, és lassan legördültek a könnyek is az arcán. -Most viszont muszáj...-mondta volna, de már nem tudta befejezni. Annyira sírni kezdett, hogy már csak hüppögött és a levegőt kapkodta.
-Ne haragudj! Csak kicsit elszomorított, de igazad van!-ölelte magához Zacky a lányt. -Barátok vagyunk, és rám mindig számíthatsz oké? Bármit megbeszélhetsz velem, de most menjünk! Szerezzünk gyógyszert!-simogatta a lány fejét és ahogy kicsit megnyugodott el is indultak.
-Jimmy, elmegyek neki gyógyszerért, vigyázz rá jó? Zacky jön velem, sietünk nagyon. A doki annyit mondott, hogy feküdjön és ne kelljen fel.
-Jó persze. Vigyázok rá ne izgulj!-állt fel Ana mellől a fiú és bólintott Taylornak.
-Köszönöm Jimmy!- mondta Taylor és megszorította a fiú kezét majd rohant is el.
-Hova kell menni a gyógyszerért?-kérdezte Zacky cigivel a szájában.
-A kórházba!-sóhajtott Taylor és már be is ült a kocsiba. -Sajnálom, amit láttál.-mondta mikor már úton voltak.
-Nem gond, elvégre, nincs köztünk semmi. A te dolgod. Csak ha tudom, hogy ...
-Hogy mi?
-Hogy tetszik neked akkor nem is próbálkozom.
-Nem mondtam, hogy tetszik. Zacky nem érted, mindkettőtöket imádom, és többek vagytok nekem mint barátok, de... de ti BARÁTOK vagytok. Érted? Nem akarok én lenni a gócpont.-magyarázott Taylor, majd leparkolt a kórház elé.

-Jimmy?-nézett fel Ana a dobos öléből a szemébe.
-Hé felkeltél? Azt hittem már csak aludni fogsz reggelig.
-A többiek?
-Taylor és Zacky neked mentek gyógyszerért. Brian szembe a fotelben alszik, Matt és Allie nem tudom.-mosolyodott el a fiú. -Hogy vagy?
-Háát, még szédülök, de már nem fáj a fejem.
-Ennek örülök. Kérsz valamit?
-Háááát- húzta el a száját Ana, mire Jimmy felvonta a szemöldökét.
-Igeeeeen?-kérdezett vissza a fiú, majd Ana felnyújtotta a kezét a nyakához és lehúzta a fiút, hogy egy puszit nyomhasson a szájára. -Váááov. Ezt miért kaptam?
-Mert nem ijedtél meg és itt voltál velem.
-Azt gondoltad elijeszt hogy beteg vagy?
-Nem, csak tudod, ahogy az elején reagáltál. Nem hittem, hogy ezek után még ennyire fontos...
-Lesokkolt az akkor. Nem látszott rajtad, hogy beteg vagy és tudod megijedtem. Megijedtem hogy itt hagysz, elveszítelek.
-Hát, ezért nem akartam hogy tudjátok. Ha esetleg nem válik be a kezelés, akkor ne úgy emlékezzetek rám, hogy beteg vagyok. Csak arra a hülye lányra.- nevette el magát. Majd nyílta  bejárati ajtó és berontott Taylor és Zacky.
-Itt a gyógyszer, hogy vagy? Naponta kell bevenni belőle, reggel este és a doki azt mondta egy hetünk van max, szóval jövőhéten repülünk.
-Lassíts!-csitította Ana. -Nem megyünk jövőhéten. Érettségizz le!
-Nem! Ez fontosabb, majd megoldom utána.
-NEM!-keményített be Ana amennyire csak tudott.- Csak ha leérettségiztél! Addig nem megyek sehova.-mondta keményen mire Taylor sértődött arccal bólintott egyet és kiment a konyhába, majd ajtócsapás és már kint is volt a kertben.



Na itt a rész, reméljük a várva várt rész ... :) holnap folyt köv!!!Puszaaa

4 megjegyzés :

  1. Halii o-o
    Hát. Most. Lesokkolódtam.
    Egyáltalán nem erre számítottam, inkább valami családi dologra.
    Taylort totális megértem. :/
    Most már annál vagyok, hogy menjenek el.
    Nem tudom mit lehetne tenni, mert ugye Taylornak kajak le kellene érettségiznie, de a kezelés is kell. o_o ://
    Igen, ez a várva várt rész ;)
    Jimmy és Ana aranyosak együtt. :DDD
    Nagyon várom a következő részt, siessetek!

    ~foREVer <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, sajnos betegség, nem családi dolog, de a következő részekből majd kiderülnek részletek és hogy milyen gyorsan mennek, vagy nem... Ana talán igyekszik kihasználni még az idejét Jimmyvel mielőtt elköltöznek és kitudja mi lesz. Este jövünk az új résszel :) Köszi hogy írtál !! :D

      Törlés
  2. Sziasztok!
    Taylor és Brian rendesen meglepett. :) Vagyis nem is meglepett, de én valahogy mindig agyaltam ezen, hogy Taylor vajon kit választani Zacky és Brian közül. :)
    Végre kiderült, hogy mi a valódi oka Ana-nak és Taylor-nak a költözésre. Sejtettem,hogy valami betegség, de nem hittem volna, hogy rák. Ez szörnyű.
    Jaj, szegény Zacky. Azért mondjuk Taylor-t sem irigylem, hogy két ilyen srác között vacillál. Mondjuk a gondolkodása jó. A fiúk barátok, nem állhat a barátságuk közé.
    Ana és Jimmy, nagyon kis aranyosak. :)
    Nekem hiányzott az aggódó Matt a fejezetből, de így is kerek volt a dolog. :)
    Várom a folytatást.
    THE REV vigyázzon RÁTOK!

    Shadow

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, ne izgulj még nincs vége a napnak Matt is be fog futni :D Igen, Taylor Zacky és Brian hármas az elejétől kezdve ott volt a "levegőben"... majd még kapnak kisebb nagyobb hangsúlyt, hogy mi is van most Briannel és Taylorral!
      Este jön rész, és több infó a történtekről ... :) Köszi a komit!!!

      Törlés