2013. március 3., vasárnap

9.rész

-Hé Texas, mi van már?-kérdezte Taylor kutyáját aki épp rajta keresztül mászott fel az ágyra. -Lefelé!-parancsolt a kutyára aki le is ugrott egyből. Maga mellett látta Briant tátott szájjal aludni, amin elmosolyodott aztán kikászálódva az ágyból elindult lefelé.
-Szia!- köszönt Ana mosolyogva ahogy meglátta a kómás fejű testvérét.
-Hello! Hát a többiek?
-Hát felvetettem nekik, hogy itt koncertezzenek a kertben, mert ugye azon kaptak össze, és hát Matt bepörgött Jimmyvel már szervezkednek, Zacky meg tanulni ment, Briant meg te kezelted.- kacsintott a húgára ahogy befejezte mondatát.
 -Hülye! Nem kezeltem, csak vígasztaltam!
-Ahogy láttam elég jól!-mosolyodott el Ana megint. -Remélem van még ilyen hatásos eszköztárad mert Allie az ágyamba sírta ki a szemeit.
-Hogy mi?-huppant testvére mellé Taylor a kanapén.
-Át jött téged keresett, de már aludtál. Aztán beszélt valamit hogy kicsapják, meg hogy anyja neki akart menni...
-Jézusom! Akkor azt hiszem felmegyek beszélni vele!
-Várj! És mi van Briannel?
-Hát Lindsyt elintéztük... most velem "jár"... vagy legalábbis Lindsy így tudja, a legjobb barátjával nem tudom mi van.-húzta el a száját Taylor, de Ana csak kikerekedett szemekkel bámulta.
-Biztos hogy csak "jártok" ?- kérdezte miközben a kezével mutatta az idézőjelet. Taylor pedig csak fintorogva bemutatott neki és felment az emeletre.
-Allie?
-Taylor?-hallatszott a csukott ajtó mögül Allie vékony szipogó hangja.
-Ana mondta, hogy ki vagy bukva, mesélj!
-Hát ma behívatott az igazgató, és azt mondta, hogy a hiányzások miatt meg mert nagyon értékelhető munkát egyik művészeti tárgyból se adtam le és ha így folytatom ki fog rúgni. Mire hazaértem felhívta anyámat, aki majdnem a fejemhez vágott egy tányért annyira kiborult. Tökre mint egy idegbeteg, elszaladtam otthonról.
-Jó nyugi, itt maradhatsz nálunk amíg anyud lenyugszik, csak nem tudom szólj neki, hogy ne aggódjon vagy valami. Nem szeretném, ha még velem is összeveszne! Félek anyudtól. - borzongtak meg mindketten, de ahogy összenéztek elmosolyodtak.-És nincs valami kibúvó hogy ne rúgjanak ki? Úgy értem mindig van még egy utolsó lehetőség.
-Hát motyogott valamit a diri, de nem tudom.
-Figyelj segítek! Mit mondott?
-Hát lesz valami tehetség kutató a suliban  és ott ha bármi értékelővel indulok akkor elvileg még kijavíthatom a  jegyeimet.
-Oké, akkor kezdetnek találjuk ki mi van! Ú vagy jobb ötletem van. Mi lenne ha mindenből mutatnák egy kicsit?
-Ezt hogy érted?- ölelgette még mindig a párnát Allie, de kicsit megnyugodott. Taylor megfogta a kezét és elkezdte ecsetelni az ötletét, ami el is nyerte Allie tetszését. Neki is láttak a készülődésnek.
-Hé Briiiiiaaaaaan!- nyitott be Taylor a szobájába  Allievel. -SegÍtened kéne kicsit!- huppantak le az ágyra a lányok Brian viszont csak nyöszörgött.
-Miben?
-Alliet megmenteni. Kellj fel most!
-Léci Brian, léci léci!- susogott Allie a fiú fülébe, de még minidg hason fekve, arcát a párnába nyomva feküdt.
-Jól van te akartad! Texas, gyereee!- szólt Taylor hangosan kutyájának, mire Brian gyorsan felül, nehogy mögé férkőzhessen megint a kutya.
-Miről lenne szó?- kérdezte az arcát dörzsölgetve, majd a két lány vigyori arcával találta szemben magát.

-Ana, Ana, Ana! Figyelj csak segítened kéne kicsit!- szaladt le Taylor a lépcsőn.
-Mi van?- lépett ki unottan a nappaliból, de Taylor elkapta a karját és elkezdte rángatni fölfelé.
-Allienek pénteken lesz tehetség kutatója és segítened kell! Ha segítesz nem fogják kirúgni és minden oké lesz! Segítesz ugye?
-Miben? Én nem vagyok művész!
-Ha nem segítesz itt marad nálunk örökre. -vigyorodott el Taylor, mire Ana rémült arcot vágott.
-Jó segítek, nem kell belőled még egy, de előre szólok, hogy nem festek, énekelek és semmi ilyen hülyeség!- mondta és bementek Taylor szobájába, ahol Allie éppen Briannek magyarázott és mutogatott lelkesen valamit mikor betoppantak.
-Téged is elkaptak?- nézett Ana sajnálkozó arccal a fiúra, aki mosolyogva bólogatott. Úgy tűnt csöppet sem bánja, hogy mi történik. Leültek mind a négyen az ágyra és elkezdtek dolgozni Allie "megmentésén" .

4 megjegyzés :

  1. Halii :D
    Úristen nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a nagy terv. :D
    "járunk". :D Kicsit gyanús. :)
    Kirúgják??? Remélem sikerül a terv és nem kell. :D
    Siessetek. :)


    ~foREVer <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia köszi a komit, ne izgulj a következő részekben csak olyan infók lesznek amik jobban összekuszálják a dolgokat :) A rész mindjárt kész, lassan felkerül:)

      Törlés
  2. Sziasztok!
    Tudom késtem, de ide értem. :)
    Szóval a rész...
    A kutyát még mindig bírom, és ahogy Brian félti tőle a... az értékeit, nagyon vicces. :D Jó, hogy még idomítható. :) Vicces volt a rész, na. :D
    Kíváncsi leszek, hogy mit találtak ki a lányok. :)
    Már várom a folytatást. :)
    Grat hozzá.
    Csak így tovább. :)
    THE REV vigyázzon RÁTOK!

    Shadow

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülünk, hogy ideértél és hogy tetszett:) Igen Texas imádnivaló, és bármire rávehető.
      A következőben kiderül, hogy mi lesz a terv, lassan felkerül.

      Törlés