2013. február 5., kedd

Never ending love 11. fejezet

Egy hétig a kórházban kellett maradnunk, a császározás miatt, de szerencsére James teljesen egészséges kisbaba lett. A lányok, főleg Valary szinte mindennap átjött meglátogatni, akárcsak Jimmy szülei. Sose voltunk egyedül. A fiúk is sokszor jöttek. Gyakran énekelgetett neki Matt, Brian az apjáról mesélt neki folyton, mintha már érteni, Johnny meséket nézett vele, Zacky gitározgatott neki. Katie és Kelli szinte átköltöztek hozzám, hogy tudjanak segíteni, mivel a műtét miatt nem nagyon tudtam mozogni, hajolni és nagyobb súlyokat emelni.
-Sziasztok!-léptek be a srácok a bejárati ajtón.
-Sziasztok!-köszöntem nekik, örültem hogy átjöttek, mivel én hívtam őket. -Gyertek, üljetek le bátran!-bejöttek a nappaliba és letelepedtek.
-Baj van?
-Dehogyis, nyugi Matt! Csak azért akartam, hogy átgyertek, mert ugye beszéltünk arról, hogy a rajongóknak előbb utóbb tudniuk kell róla, hogy James megszületett. Sokat gondolkodtam ezen, és nem szeretném ha bele folynának az életünkbe, de szeretném ha tudnának Jamesről és szeretném ha segítenétek. Arra gondoltam, hogy talán az lenne a legjobb ha ti közölnétek a rajongókkal és nem én. És mivel már 1 hónapos, talán ideje lenne.
-Figyelj, persze segítünk, de ezzel nem tudod elérni hogy ne avatkozzanak az életetekbe. Mármint azzal, hogy mi közöljük.
-Igen Zacky én ezt tudom. Azért szeretném, hogy ti közöljétek ezt, mert a ti rajongóitok és titeket szeretnek. Mivel én Jimmy barátnője voltam, nem érzem hogy nekem kéne a TI rajongóitokkal beszélni.-bólogattak, így sikerült megegyezni. Csináltunk egy közös képet a srácokkal és Jamessel, hogy az kerüljön fel a honlapjukra. Még aznap este ki is került és több ezren meg is nézték és kommentáltak a hírhez. Teljesen megváltoztatta az életünket, hogy a rajongók megtudták, hogy Jimmynek lett egy kisfia.
-Igen?-nyitottam ki az ajtót, mikor csöngettek. Egy fiatal lány állt ott.
-Szia! Én csak azért jöttem, mert nagy rajongója voltam Jimmynek és szeretnék ezzel gratulálni a babátokhoz.-mondta és átadott  egy kis kék zacskót- Ezt én csináltam, direkt a babának és szerettem volna biztosra menni, hogy megkapja, ezért is hoztam el én. Remélem nem veszed tolakodásnak, hogy eljöttem így ismeretlenül meg minden. -beszélt folyamatosan amíg kinyitottam a zacskót és megnéztem mi van benne. Egy deathbat plüss volt, és látszott, hogy kézzel varrta, mert helyenként kicsit kilógott a tömés, vagy egykét cérna.
-Hú, ez nagyon kedves tőled, igazán köszönjük és megígérem, hogy oda fogom adni Jamesnek. -mondtam, mire a lány mosolyogva elköszönt és elment. A srácok most éppen a turnét szervezték, és egy dobost kerestek aki tudna velük turnézni 2011-ben így szinte csak esténként jöttek már át.
-Nézd csak milyen ügyes vagy! -Johnny a már 4 hónapos Jamest,tanította tapsolni.
-Már jöhettek is majd a decemberi kocertekre.-nevetett Matt.
-Na igen attól tartok én is! Nagyobb sikert aratna a kis srác mint mi.-nevetett Zacky.
-Nyugi, azért koncertre biztos nem megyünk el. Nem szeretném rajongókhoz vinni. Ígyis indig írogatnak, hogy küldjek képet.-borzongtam kicsit.
-Nyugi tudjuk miről beszélsz, minket is sokat kérdeznek róla.-grimaszolt Brian is.
-Viszont srácok ne haragudjatok de el kell vinnem a babát aludni.- mondtam és kiemeltem a fiamat Matt öléből és elindultam vele a szobájába. Betettem a kiságyba ami a falra festett Rev alá volt betolva, hogy mindig lássa az apját. Kicsit még álltam a kiságy mellett és gyönyörködtem Jamesben. Tényleg nagyon hasonlított Jimmyre, ugyanolyan grimaszokat vág és a szeme is olyan huncut mint az övé volt.
-Elaludt?-lépett a szobába Matt.
-Igen! Ahogy be került az ágyba.-elmosolyodott és és odajött mellém.
-Nagyon édes kissrác és minidg Jimmyt látom benne.-megölelt és ő is elkezdte Jamest nézni. Pár perc után visszamentünk a többiekhez.
-És akkor decemberben turnéztok?
-Igen, már beszéltünk Mikekal és azt mondta segítene nekünk.-taglalta Brian.
-De még kell majd valakit keresnünk aki hosszabb távon tud velünk turnézni,meg talán folytatni a későbbiekben.- kisebb kínos csend állt be. Csak bámultunk maguk elé, végül én törtem meg a csendet.
-Hát nagyon fogtok nekünk hiányozni ha elmentek 2 hónap múlva.-mondtam mire mosolyogni kezdtek. -El sem hiszem, hogy már október van és 4 hónapos.-bólogattak velem.
-Igen, de sajnos dobolni még kicsi. Lehetne ő a turné dobosunk.-nevetett Johnny.
-Majd pár év múlva. Hátha olyan lesz mint Jimmy.- Matt elmosolyodott.- Juj jut eszembe Valary üzeni, hogy holnap jön értetek 10-re.
-Jaj köszi, el is felejtettem.
-Hova mentek, ti holnap?
- Hát elmennénk a távolabbi rokonokhoz, barátokhoz. Meg néhány közös baráthoz. -Kicsit beszélgettünk még majd a srácok haza mentek én meg egy jó nagy fürdőt vettem aztán bebújtam az ágyamba és aludtam. Reggel furán kipihentem aludtam ki magam, és rájöttem most először James átaludta az éjszakát. Nagy boldogan siettem a gyerekszobába, ahol a kis gőgicsélő kisbabám mosolyogva várt.

4 megjegyzés :

  1. Szia!
    Ide is megérkeztem. :) Már végig olvastam az előző sztorit is, és ezt is figyelemmel kísérem, csak még nem jutottam el a kommentig, mert az életem mostanában csak úgy rohan. :)
    Szóval a történet, már magában az alapja nagyon tetszik. :)
    Már nagyon várom, hogy, hogyan fog alakul a kicsi James élete. :)
    A srácokat, pedig nagyon jól megírtad. Az összetartás az első náluk, az biztos. :)
    Grat. :)
    Várom a folytatást.

    Shadow

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú szia, igen, próbáltam őket tényleg egy nagy családként leírni a sztoriban, ahogy azt hangoztatják is mindig :) igyekszem hozni mihamarabb a következőt és nagyon köszönöm, hogy írtál, és hogy tetszik a sztori,ennek nagyon örülök :)

      Törlés
  2. Halii. :D

    Nagyon tetszett az új fejezet.Az előzőnél kicsit sokkolt mikor kiderült hogy császározni kell. ._.
    Örülök hogy a kicsi James egészséges.
    A fiúk mint mindig segítőkészek, és joofejek.
    Az ajándék tiszta aranyos volt. :D
    Elképzeltem hogy egy 5 éves dobol a fiúkkal egy koncerten XD húha....
    Várom a folytatást!! :))

    ~foREVer <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, köszi, örülök, hogy tetszett. Hát igen a császár nem épp a legjobb volt az előző fejezetben, de ennek köszönhetően lett egészséges James :) Azt meg majd meglátjuk mi lesz ha James nagyobb lesz :) nagyon köszi a komit, igyekszem mihamarabb jelentkezni!! :D

      Törlés