2013. január 7., hétfő

Tainted Love 7.rész

Hallottuk, hogy szól a zene, már táncolnak körülöttünk az emberek, de mi csókolóztunk. A kezem a derekán volt, megfogta a kezével és a mellkasára húzta. Éreztem ahogy elmosolyodik közben, aztán hirtelen vége szakadt. Nem értettem mi történt, kinyitottam a szemem és Syn is értetlenül nézett rám, közben távolodtam valahogy, pedig nem is akartam elmenni. Lenéztem, láttam, hogy valaki cipel, megtapogattam kicsit.
-Jimmy tegyél le! - nem reagált semmit. - Héééé! Most rögtön!
-Te hülye vagy? Nem vagy magadnál, nem hagyom, hogy hülyeséget csinálj!- mondta és tovább cipelt a vállán. Menekülésre esélyem se volt, szóval csak lógtam a vállán. Már kint jártunk a parkolóban, a többi embert figyeltem ahogy mennek, engem meg meg nem hagynak szórakozni. Aztán láttam, hogy jönnek utánunk a többiek is, amin elmosolyodtam, de aztán sötétség tárult elém.
Forgott velem minden, hányingerem lett. Nem mertem kinyitni a szemem, ezért csak oldalra fordultam, de éreztem, hogy ott van mellett valaki. Kinyitottam a szemem és láttam, hogy Jimmy alszik ott, lassan felültem és nyugtáztam, hogy otthon vagyok. Kibújtam az ágyból és elindultam a fürdő felé, benyitottam a fürdőbe és mosolyogtam. Johnny feküdt a wc mellett. Nem akartam odamenni, csak kifordultam és a konyha felé vettem az irányt. Miközben áthaladtam a nappalin, láttam, hogy mindenki itt van. Matt és Val a kanapén alszik összebújva. Zacky a nappaliban lévő étkező asztalon aludt és terítővel takarózott. A konyhapadlón meg Brian és mellette Michelle. Fura érzés fogott el, hányingerem lett ahogy kettejükre néztem és dühös lettem. Gyorsan fogtam egy aspirint egy pohár vizet és felültem Zack mellé az asztalra. Bevettem a gyógyszert és elkezdtem ébresztgetni, az ütésekre, és ráncigálásra nem reagált, aztán fogtam magam és a fülébe nyomtam egy cuppanós puszit. Ordítva kelt fel, megijedt, és az ordítására mindenki más is fel kelt, szaladtak hozzánk nem tudták mi van, én meg csak  röhögtem, már már sírtam és Zackyre borultam aki a fülét fogta.Zacky sértődötten elmondta, mivel terrorizáltam, de a többiek nem érezték át a helyzetét így csak gonoszan néztek ránk, hogy felkeltettük őket. Kivéve Briant. Odajött mögém és megsimogatta a hátam, rá néztem, de semmit nem reagáltam. Ő mosolygott.
-Beszélünk?- kérdezte halkan, mire bólintottam és elkezdtem lemászni az asztalról, de aztán ott termett Michelle, megragadta a karját és elhúzta.
-Gyere, menjünk aludni! -mondta neki és húzta tovább. Értetlenül néztem Synre, de nem szólalt meg, csak ment Michelle után. Dühös lettem, de nem akartam veszekedni, visszamásztam Zack mellé, és hozzábújtam.
-Ha azt hiszed ezért megbocsájtok! TÉÉVEDSZ! -lebiggyesztettem a számat és kérlelően néztem rá. -Ezt hagyd abba! Hallod!- de nem tettem. - Akkor megbánod!- és vigyorgott és elkezdett csikizni. Nem tudtam tartani a szám, vísítva nevettem, ordítottam.- Neee , Nee, eressz el! Zack!... Kérlek!- de csak gonoszan nevetett, majd a nagy szemétkedésben leestünk az asztalról. Hangosan nevettünk tovább, majd pár nyögés kíséretében abba hagytuk. Fájt mindenünk, én Zackyre estem ,épphogy csak megütöttem magam, de Zack a hátára esett. Felkeltem és felhúztam magammal.
-Gyere! -mondtam és húztam a konyhába, ott leültettem.-Kávét?- kérdeztem mire kómásan a szemét törölve bólintott, elindultam hát a konyha túl oldalára, de megint ott volt Syn és Michelle. Syn ült, Michelle az ölében aludt. -Most ez komoly? Van még ágy a házban és szoba is, tűnés a konyhámból!- vágtam oda mérgesen és hangosan, hogy Michelle is felkeljen rá. De mielőtt rám nézhettek volna, elfordultam és kávét kezdtem csinálni.
-Rache! Beszéljünk!
-Nincs kedvem!- fintorogtam és leültem Zacky mellé.
-Jó akkor beszélünk itt!- mondta és leült mellénk Syn is. Zack értetlenkedve nézett ránk és szürcsölte a kávéját. Felnéztem Syn arcába és sóhajtottam.
-Mi van az arcoddal? Verekedtél?- kérdeztem tőle ijedten és magam felé húztam az arcát, kicsit kékes volt a szeme alatt.
-Nem, csak megcsókoltalak.- mosolyodott el.
-Tudtommal nem ütöttelek meg érte!
-Te nem!- felelte vigyorogva Zacky és újra beleszürcsölt a kávéba. Kettejük között járt a tekintetem, vártam, hogy végre egyikük kinyögje, hogy kihúzott be neki. Majd Syn szólalt meg.
-Jimmy!
-Mi van?- pattantam fel dühömben. -Jimmy húzott be neked?- bólogatott és megfogta a kezem, próbált visszahúzni, hogy leüljek.
-Nyugi, nem fáj, és az én hibám!
-Miért is a te hibád?- kérdeztem tőle majdnem ordítva, nagyon dühös voltam, nem elég, hogy Michellel összefeküdt de hibának titulálja, hogy megcsókolt, és Jimmy meg helyettem dönt.
-Megcsókoltalak! Nem kellett volna!- mondta mire elrohantam a háló szobámba és ráugrottam Jimmyre az ágyban.
-Hogy tehetted ezt?! Normális vagy?! Én mikor szóltam bele a magánéletedbe?! Szemét vagy!- ültem rajta és ordítottam vele, közben néha beleboxoltam. Furán nézett rám aztán leesett neki. Én meg hogy ordítottam egy sort, kicsit lenyugodtam és higgadtan folytattam tovább.
-Nem kellett volna megütnöd a legjobb barátodat! Tudod, ha kell, vagy ha olyat csinál amit nem szeretnék, akkor elintézem.- mondtam neki, mire felült és így pont az ölébe kerültem, és így öleltük meg egymást.
-Igen, tudom, de nem akarom, hogy bántson! Brian nem az a fajta pasi, aki egy nőnél megmarad.
-De nem is akarok összejönni vele. Csak egy csók volt.
Hatalmas csattanást hallotunk, kettőt és pár fájdalmas nyögést majd ajtócsapást és Matt röhögését. Kimentünk Jimmyvel a nappaliba, ahol Syn fogta az arcát, ami csak úgy vöröslött kérdően néztünk, de nem szólt. Elkezdett ő is röhögni.
-Val és Michelle felpofozta!- mondta nevetve Matt. Nem értettük, így csak ránéztün Synre.
-Lekoptattam Michellet!- mondta és még jobban elkezdett röhögni.
Már egy hét telt az újévből, és szinte folyton együtt lógtunk a fiúkkal. Ha nem velük voltam, akkor Lilyvel, Julieval és Valaryval. Időközben, nagyon jól beilleszkedett közénk, és úgy tűnt ő sem bánja. Jól elvoltunk, de Michelleről sose beszélt, Syn se. Mi Synnel arra jutottunk, jobb ha elfelejtjük mi volt a buliban mert egyikünk sem akar kapcsolatot, és Jimmy úgyis megverné. De azért jó kis vicctéma lett belőle. Zuhogott az eső, és nem igen tudtunk mit csinálni, Zacky és Syn nálam voltak, gitározgattunk, vagyis ők én meg csak tanultam.
-Ez rosszabb mint a csókod, az csak fájt, de ez gyilkol!
-Ba*d meg Syn! A csókot meg én csak menteni próbáltam. Hogy megússzhassam, hogy tiszta nyál legyek.
-Én jól csókolok, te vagy béna! Utánam döglenek a csajok.
-Héé, az csak miattam van. én küldöm hozzád azokat akikre nincs szükségem.- vigyorgott Zacky. -Én vagyok a szépfiú a bandában !
-Jaj ne már! Mind tudjuk, hogy miattam van annyi csaj a koncerteken. -kezdtek el civakodni egymás között. Néztem őket, már már verekedni kezdtek, mint a kisgyerekek, de aranyosak voltak.
-Na jó, eléég! -mondtam és beültem közéjük- Mindketten szívdöglesztőek vagytok!
Mind elhallgattunk és csak bámultunk ki a fejünkből. Csönd volt.
-Hiányozni fogsz!- mondta Zacky és rádöntötte a fejét a vállamra. Nem tudtam honnan jött ez, nem értettem.
-A turnéra nem jössz velünk?-kérdezte Syn csillogó kiskutya szemekkel és Zacky is csatlakozott hozzá. Elmosolyodtam.
-Nem tudok, sajnálom! Dolgoznom kell.- Azzal odahúztam őket magamhoz és összedugtuk a fejünket úgy ültünk.
-És ha velünk dolgoznál? Gyertek hostesskedni! -csillant fel Zacky szeme, akárcsak Briané.
-Ugyan fiúk, kibírjátok! Mennyi időre mentek el?
-3 hónap, kis szünet és megint 2 hónapra. -mind elszomorodtunk, hogy igen tényleg hosszú idő.
-Ti is hiányozni fogtok nekem!
-De én jobban igaz? -kacsintott rám Zack.
-Dehogy, az én csókom!- vigyorgott Syn.
-Na jó, ha bele gondolok, nem is lesz olyan rossz.- mondtam mire összenéztek és elkezdtek párnákkal püfölni. De szerencsére a csengő megmentett. Nem volt senki az ajtóban úgyhogy visszamentem a srácokhoz.
-És hol fogtok turnézni?
-Az első itt lesz az államokban, a másik Európa.
-Az jó, amíg az államokban vagytok, bármikor találkozhatunk
-Tényleg? Eljönnél?
-Srácok értetek bármit!- mondtam és adtam nekik két nagy puszit. -Na de csináljunk valami kaját, mert éhen halok. -mondtam és elkezdtünk a konyhában főzőcskézni, de inkább kajacsata lett belőle. Imádtam őket és hogy ilyen könnyű volt velük az élet, folyton hülyültünk és ez nagyon tetszett. Mikor már mind minden féle kaja maradékkal gazdagodtunk, sorra elmentünk zuhanyozni. Még jó, hogy mindegyik srác hozott át hozzám ruhákat, mikor elkezdtek a bulik nálam végződni, saját szekrénye volt az 5 srácnak és nagyon élvezték . Mikor kijöttem a zuhany alól felvettem egy sportmelltartót egy kis rövidnadrágot és mentem a fiúkhoz a nappaliba.
-Mehet a következő, én kész vagyok!- mondtam, majd Syn felpattant, és elindult a fürdőbe. Én leültem Zack mellé és a hajam kezdtem törölgetni.
-Csak nem elakarsz csábítani?- nézett rám cuki mosollyal Zacky és a ruhámra bökött.
-Nem csak gondoltam táncolok kicsit, de ha szeretnéd vehetek egy garbót.- mondtam de elkezdte rázni a fejét, hogy nem kell.
-Nézhetlek?- kérdezte, mire bólintottam. Segített arrébb tolni kicsit a kanapét, majd lenyomta a hifi egyik gombját.Megszólalt a zene én meg elkezdtem táncolni. Nagyon jól esett, rég táncoltam csak úgy, pedig szükségem volt rá. Hosszú szám volt, már lassan vége és megálltam. Tapsot hallottam, megfordultam és Syn és Zacky tapsoltak nekem.
-Ez nagyon jó volt!- mondták és adtak egy egy puszit.
-Na én még túl kajás vagyok, szóval megyek fürdeni.- és ki is ment, Syn leült velem a kanapéra és ő is elkezdte a haját törölni.
-Megmutatod a tetoválásaidat?- kérdezte, mire kicsit elképedtem, hogy nyilván ő aki agyon van tetoválva, kíváncsi az én pár kis varratomra.
-Melyikre vagy kíváncsi?- kérdeztem mire az oldalamra bökött. A bal oldalamon a bordáimnál szöveget varratam magamra.
"I dont wanna lose control
Take me away
cause I don't wanna lose it all" Állt a tetováláson.
-Mit akarsz tudni?- kérdeztem
-Miért pont ezt?
-Ez az első tetoválásom, még Jimmyvel mentem el megcsináltatni, egy durva buli után. Nagyon durvára sikerült, mindenki részeg volt, meg be volt tépve és hatalmas buli volt. Aztán egy srác neki ment Jimmynek én meg fogtam az egyik hangfalat és fejbe vertem vele a gyereket, pedig az egyik nagyon jó barátunk volt.- meséltem mire, úgy kikerekedtek a szemei, hogy zavarba jöttem. -Egy hónapig kórházban volt, kómában. Utána sorozatosan bocsánatot kértem, és meg is bocsájtott, de iszonyatosan éreztem magam és érzem magam még most is.
-Hát ez durva, én még jól megúsztam! De nem vagy te kicsit agresszív?- kérdezte nevetve, de én nem tudtam nevetni, -Jó bocsi ez nem vicces. És ez? -és rámutatott a a csuklómra, egy sakk bábu volt ott.
-Ezt a nagyapám miatt. Meghalt 3 éve, de az egész családból ő állt hozzám a legközelebb. Mindig sakkoztam vele, és mindig el is vert, de ha játszottunk mindent meg tudtunk beszélni.
-Ez aranyos! Minden tetoválásod jelentéssel bír, ugye?- kérdezte, mire bólintottam, és megölelt. -Helyes! És a tarkódon mi van?
-Csak egy love felirat. -mondtam, nem is mondtam róla többet, de nem is kellett.
-Hány tetoválásod van?- kérdezte.
-10.- feleltem.
-És akarsz még? Lehetne valami közös tetoválásunk nem?
-Ez jó ötlet, majd kitaláljuk! -mondtam azzal bementem a szobámba és felvettem egy normális felsőt, majd visszamentem, már Zack is ott ült, ház leültem hozzájuk és elkezdtünk tvzni. Időközben betoppant Matt és Valary is és Johnny is,és együtt üldögéltünk nevetgéltünk a kanapén. Már beesteledett, mikor megérkezett Jimmy is és hozta a hangulatot pár üveg pia körében. Leültünk hát az asztalhoz, előkerült egy kártya pakli és pókereztünk. Nagyon jó volt, de most mindenki haza ment, egyedül maradtam a nagy házban így gyorsan bebújtam az ágyba, nyakig betakaróztam, de nem mertem aludni. Még sosem voltam, teljesen egyedül, a srácok közül valaki mindig itt aludt, vagy a lányok jöttek át csajos estére, vagy épp Mackel töltöttem együtt a napot. De szerencsére csörgött a telefonom és gyorsan fel vettem.
-Sziaa!- szólt bele Jimmy.
-Sziaa! Úgy örülök, hogy hívsz!
-Igen, tudom! Eszembe jutott, hogy maradtál először egyedül.- mondta és elmosolyodott,-Félsz?
-Nem, nem félek, de rossz! -mondtam kicsit szomorkásan.
-Átmenjek?- kérdezte kedvesen és hallottam, hogy már veszi a cipőjét.
-Nem, nem kell. Meg kell szoknom, úgy se lesztek itthon 5 hónapig.- mondtam, és hallottam, hogy leállt. Elköszöntünk és visszabújtam az ágyba és ahogy belemerültem a gondolataimba el is aludtam.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése