2013. január 7., hétfő

Tainted Love 6.rész

Mivel volt még egy hetem karácsonyig, gondoltam ideje lenne abból a frissen megkaparintott dugi pénzemből ajándékokat vennem és mivel Syn éppen furikázott, gondoltam elmehetnénk együtt.
-Syn!
-Hm?
-Vásároljunk!- mondtam mire elkezdett mosolyogni.
-Van egy kis pénzed és már vásárolnál?
-Ajándékokat, karácsonyra! Segíts nekem!
-Jó, oké! Úgyis nekem is kéne valamit! -azzal elvezetett az egyik plázához, de mivel dél körül járt, előbb ettünk egyet egy kis kínai étteremben. Elidőztünk kaja közben legalább egy óráig csak ültünk és beszéltünk.
-Kérdezhetek? -kérdeztem most én Syn-t úgy ahogy 1 hete ő tette.
-Egyet te, egyet én!-mondta mire mindketten elmosolyodtunk.
-Ki volt az a csaj, mikor hívtalak?- kérdeztem kíváncsi tekintettel, de ő kicsit zavarba jött. -Gyerünk, mondd el! Barátok vagyunk!
-Michelle volt!
-Val húga? Azt mondtad vele nem kavarnál mert...
-Igen tudom, de szükségem volt valakire és hát ő ott volt, de nem volt semmi komoly, miután rájöttem, hogy te vagy a vonalban elküldtem egyből. Na de mindegy, hagyjuk ezt a témát!  Így, hogy javult a viszonyunk mi a véleményed rólam?- kérdezte miközben még turkálgatta a villájával azokat a falatokat a tányérján amiket meghagyott.
-Hááát, az elején nagyon kiborítottál, de miután beszéltünk és láttam milyen vagy mikor Mac is ott van, meg amiket Jimmy áradozott rólad, gondoltam, lehet tényleg megér egy próbát, hogy barátok legyünk. -mondtam ő meg közben mosolygott és elkezdte fürkészni az arcomat.- Aztán, mikor kezdtél velem is jobb fej lenni, hát rá kellett jönnöm, hogy Jimmynek igaza volt, nagyon jó barát vagy! És lehet rád számítani, azt hiszem kezdesz olyan lenni nekem mint Jimmy! Jól érzem magam, már csak ha tudom, hogy te is ott leszel, vagy valami, és mosolyognom kell ha eszembe jutnak az utóbbi napok, mikor olyan sokat voltunk együtt és vigyáztunk Macre. A hülye pillanatok a bandával, ahogy vigyáztatok rám. -nem igazán tudtam neki kifejteni, hogy mi a valóság, mert nem tudtam igazából magam se. Mindenesetre azt nem akartam elújságolni, hogy mennyire imponált a viselkedése mikor Danhez mentünk. De ő azon amit elmondtam így is fülig vigyorgott majd felállt odalépett hozzám és elkezdett szorongatni.
-Sajnálom, hogy csak kb 2 hónapja ismerlek, mert minden amit elmondtál igaz rám is és kb az egész bandára, jó, hogy te is közénk tartozol. Na de basszus, gyorsan telik az idő, kéne vennünk is valamit!- azzal felhúzott a székről és elindultunk nézelődni. Nagyon jól szórakoztunk bementünk pár ruhaüzletbe is, ahol egymásnak adogattunk ruhákat próbálni, elég furcsán néztek ránk de vicces volt. Mikor kicsit lenyugodtunk azért ajándékokat is vettünk, majd megint felpörögtünk, miután ittunk egy kávét és elkezdtünk a pláza szökőkútjában fröcskölőzni. Syn kergetett én meg ahogy csak tudtam a képébe fröcsköltem a vizet, de aztán egy biztonsági őr véget vetett a mókánknak. Nevetve szálltunk ki a kútból és indultunk el mezítláb a kijárat felé de a nagy nevetést megszakította Syn telefonja.Pedig nem is vette fel, ránézett a kijelzőre és egy fintorral kinyomta.
-Ki volt az?
-Michelle! Azt hiszem hiba volt megadnom magam, nem akarok vele lenni, most mit csináljak?
-Keress valaki mást, de ha jó fej vagy, akkor beszélj Vallel és kérd meg, hogy valahogy állítsa le, ha meg irtóra cuki vagy, beszélj vele őszintén!
-Uhh, inkább kitalálok valamit én, mert ha rajtad múlik akkor megnyúznak.- mondta és oldalba bökött, és nevetve kezdett rohanni a kocsijához. Nem tudtam mit csinálni én is futni kezdtem és mikor már Syn lassított és beértem a zacskókat eldobva a hátára ugrottam. Egy ideig így voltunk, Syn elkapta a lábaimat és így pörögtünk, meg szaladgált velem a hátán, majd elkezdett zuhogni az eső, úgyhogy gyorsan összeszedve minden holmit beszálltunk a kocsiba. Nagyon esett az eső, így amíg beértünk a kocsitól a házig ronggyá áztunk. Lepakoltuk az ajándékokat a nappaliban, majd Syn elment a konyhafelé, én meg szóltam, hogy megyek átöltözöm, mert fázom. Bementem a szobámba és minden ruhát ledobtam magamról és egy törülközőt csavartam magam köré, hogy megszárítgassam magam, közben új ruhák után kutakodtam. Elővettem egy szakadt, koptatott hosszú farmert, és egy felsőt ami hátul átlátszó csipkéből állt, elől meg kicsit dekoltált. épp készültem felvenni a felsőt mikor nyílt az ajtó.
-Most hívott Zack, hogy ...- állt meg az ajtóban Syn és bámult rám, hogy nem volt rajtam semmi csak a bugyim, a törülközőm a földön és félig a felsőm. Elkezdett zavarában röhögni és sorozatosan bocsánatot kért én megy gyorsan belebújta a ruháimba.
-Szóval miért hívott?
-Jah ,igen izééé,... azért hogy nem megyünk-e velük inni este. Megünnepelni, hogy rendbe jöttél.
-Jaj, de édi! Imádom! -mondtam hatalmas vigyorral és mivel már fél 8 volt és kiszaladtunk a kocsiba és indultunk is. Nagyon hangulatos helyre mentünk és nem is voltak sokan. A srácok már ott voltak, és Michelle és Valary is. körbe köszöntünk majd mi is leültünk. Én Jimmy és Zack közé, Brian meg Jimmy és Michelle közé tudott ülni. Michelle megakarta csókolni, de Syn elfordította a fejét, de a nem igazán vette zokon. Elmeséltük a mai napi hülyeségeinket, majd ittunk hogy kezd minden rendbe jönni. Aztán ittunk, hogy megismertük egymást, aztán arra hogy jön a karácsony, majd a bandára. Már minden lehetséges indokkal ittunk, már egész jól voltunk és a hangulat az egekben volt. Jimmy hirtelen felpattant elment a zenegéphez, betett valami szörnyű régi diszkó számot és elkezdett táncolni. Kicsit már részeg volt, ami látszott is, mikor oda ment Johnnyhoz öltáncot lejteni. Mind röhögtünk mígy Johnny csak szörnyülködött és próbálta el lökni  Jimmyt.
-Tesó, lehet kéne pár tánc órát venned Racheltől, mert Johnnynak nem jött be!- mondta nevetve Zacky, mire Jimmy rám nézett letérdelt és rám nézett.
-Taníts mester, hogy felszedhessem életem nőjét, aki el lökött magától- és Johnnyra nézett, aki el kezdett szidkozódni, miközben mi mind csak röhögtünk.
-Na jó, de csak mert szeretném, hogy boldog legyél!- mondtam és felálltam! -Figyeljetek, lányok, kezdjük!- mondtam és magam mellé húztam Jimmyt, aki oda rángatta Valt és megálltunk Syn, Johhny, Zacky és Matt előtt. Hirtelen Michelle és mellénk jött és mind árgus szemekkel figyeltek. Én elkezdtem táncolni, forgattam a csípőmet és elindultam a fiúk felé, jöttek velem a többiek is, utánozva mindent amit csináltam.Mivel tdutam, hogy Michelle Synre pályázik Zacky előtt álltam meg. Nem bírtam ki és elröhögtem magam, Zacky fején, és Johnnyén aki elborzadt Jimmy táncától. Hátat fordítottam Zackynek, és úgy táncoltam előtte, íncselkedtem kicsit és a többiek utánoztak. Szembe fordultam vele oldalasan beültem az ölébe, befejezvén a táncot. Johnny Zacky és Syn tátott szájjal bámult, Matt meg nem is hagyta Valnek, hogy leüljön inkább kimentek kicsit, Syn meg gyorsan felállt, mondván el kell szívnia egy cigit, mielőtt még Michelle leült volna az ölébe. Mi addig folytattuk az ivászatot. Jó volt velük nevetni. Megint minden féle indokkal el kezdtünk inni, majd ittunk a srácok 2006-os évére, hogy jobb legyen mint a többi és a január végén kezdődő turnéjukra. Syn is visszajött lassan de most közém és Jimmy közé ült, rá se nézett Val húgára, aki engem illetett gyilkos pillantásokkal. Most hogy belegondoltam eddig nem is nagyon beszéltem vele, lehet bunkó voltam. Már elmúlt éjfél, mikor elindultunk a kocsmából. Lesétáltunk a partig, ami volt vagy egy fél órás séta. Jimmyvel pont mint régen kézen fogva sétáltunk, úgyis néztünk ki mint akkor, mint két jó testvér. Syn és Zacky egymást támogatták, Michelle meg útközben inkább elköszönt tőlünk, Matték meg lassan kullogtak romantikázva utánunk. A parton leültünk a tenger mellé, a víz a lábunkat nyaldosta a hullámokkal és bámultuk a tengert, közben hülyébbnél hülyébb sztorikat meséltünk az életünkről, álmainkról és a jövőre vonatkozó terveinkről. Aztán Syn elmosolyodott fel pattant és elkezdett Jimmyvel birkózni, egy kis idő után Matt rájuk vetette magát és eltiporta őket. Ketten letámadták Syn-t aki már csak ordibálta, hogy megadja magát, majd Zackre nézett és kérlelő tekintettel.
-Hát hagysz meghalni? Hagyod hogy közénk álljanak ezek?- mondta, közben olyan fejet vágott mint aki épp haldoklik mire Zacky ordítva ráugrott Mattre. Vallel csak néztük őket és mosolyogtunk rajta, hogy úgy bunyóznak, mint a kis ovisok. Ekkor tűnt fel, Johnny elmaradt valahol, majd hátra néztünk és láttuk, hogy pár méterrel arrébb alszik. Sokat mesélt a fiúkról, és arról, hogy kezdetben ő bíztatta őket rá, hogy küzdjenek az álmaikért. MOndta, hogy ő szervezte a turnékat és koncerteket és kezdetben milyen nehéz volt a fiúkat rábírni, hogy tartsák a határidőket. Tiszteltem Valaryt azért amit a fiúkkal művelt, bámulatos, hogy mennyi hit volt benne irántuk és hogy milyen rendíthetetlen volt a kapcsolata Mattel. Hirtelen a nagy csendre figyeltünk fel és láttuk, hogy a fiúk már nem bírkóznak előttünk. Váratlanul megragadtak minket hátulról, visítozni kezdtünk de hiába, a srácok elkaptak és beszaladtak velünk a vízbe. Nagyon jó este volt, igaz a mai nappal már harmadjára lettem csupa víz, de nagyon jól telt. A fürdéstől egész kijózanodtunk, úgyhogy vissza mentünk a kocsmához és elköszöntünk egymástól, Syn jött velem az apja házához, és mivel már hajnali fél 3 volt, úgy döntött inkább ott alszik ő is.
Már december 20. volt, mikor kaptam egy telefont az ingatlanostól, hogy el tudta adni a házat, még többért is mint amire számítottunk, így olyan jó kedvem lett, hogy el is ráncigáltam magammal Jimmyt ás Lily álmaim házához, hogy megvehessem. Nagyon boldog lettem, végre lett egy édes ki házam, és még maradt is annyi pénzem, hogy vegyek pár bútort, mivel a régieket ott hagytam Dan házában. És mivel végre volt otthonom, és már csak 4 nap volt karácsonyig mindenkinek szóltam, hogy jöjjenek, hozzám karácsonyi vacsorára és ünneplésre, hogy ezzel is megköszönhessem a sok segítséget. 22-én megjött minden bútor, már csak annyi volt hátra, hogy berendezzem az otthonom. Lily, Julie és Valary segítettek a megálmodásban, így négyen nagyon jól kijöttünk, és Syn, Zacky meg Matt segítettek a bútor mozgatásban. Nagy ház volt, 2 szintes egy medencével a kertben. Alul volt egy nagy nappali és egyben étkező, hatalmas ablakokkal, amiken áradt be a fény, egy jó nagy konyhával, ahol szintén lehetett akár enni és volt lenn 3 háló, meg egy fürdő. Az emeleten egy próba termet akartam kialakítattni, egy öltözőt és egy fürdőt, de úgy gondoltam ráér ez még jövő nyárig. Jimmy és Johnny segítettek a karácsonyi vacsihoz bevásárolni, és fát venni, hogy minden tökéletes legyen. 24-én Valary és Suzy segítettek kicsit a kaja készületeknél, és mivel jött az egész banda, valamint Suzy, Mac, Brian, Valary és Michelle jó sok mindennel készültünk. Volt pulyka, saláta, lasagna, sült borda, steak, minden féle köret, pite, torta, és gyümölcshab el is kélt a segítség. Fél 6 felé már kezdtek megjönni az emberek, mi meg már terítgettünk ,behűtöttünk pár üveg bort, majd leültünk beszélgetni amíg mindenki megérkezett. Syn nem örült, hogy Michelle is jött, de nem akartam, hogy azt higgye ki hagyom a dolgokból ezért mondtam, hogy jöjjön nyugodtan, de a vacsihoz láttam hogy mivel Syn az asztal széléhez ült, gyorsan leültem mellé, hogy megnyugodhasson. Hálásan pillantott rám és adott egy puszit, majd mikor mind leültünk neki kezdtünk annak a rengeteg kajának. Jól telt az este, vacsi után beültünk a nappaliba sütizgetni és ajándékozni, pár üveg bor társaságában. Mac miatt Suzyék, az ajándékozás után hamar elköszöntek. A többiek még maradtak és beszélgettünk, valamint mondtam, hogy lesz egy hatalmas össznépi Szilveszteri buli aminek a szervezésében mi is közre játszunk és hogy jöjjön el mindenki, így már az is le volt beszélve. Végül már filmeket kezdtünk nézni, addig míg Zacky be nem állított az én régi házi vieóimmal. Volt ott minden, tánc fellépések, kiskori videók, amiken mindneki nagyokat röhögött, és pár videó Jimmyről és rólam, amiket együtt vettünk fel, a hülyeségeinkről. Michelle folyamatosan közeledett Synhez, ami mindenkinek feltűnt, és bár Syn eleinte elutasító volt, pár üveg bor után már kezdte megadni magát. De mivel nem csak nekem tűnt fel, hogy ez inkább csak az alkohol hatása Jimmy kivitte levegőzni a kertbe, Valary meg inkább hazavitte Michellet. Én kiültem Johnnyval és Mattel a konyhába borozgatni, mivel zacky bealudt a kanapén.
-Hú Rache, ez nagyon jó este volt!- mondta a pocakját simogatva Johnny.
-Köszi, örülök, hogy jól sikerült, és hogy minden rendeződött.-mondtam miközben Matt ölelgetett, hogy kifejezze ő is jól érezte magát.- Srácok fontosak vagytok nekem, és az is amit értem tettek, pedig tök idegen voltam nektek.
-Ugyan már, semmiség. Jimmy azt mondta a legjobb barátja vagy és mivel olyan mintha a tesónk lenne, még szép hogy segítünk ha kell és melletted állunk. -mondta Matt miközben még ölelgetett, majd meglátta a pulton hogy van még egy kis pite és mosolyogva villát ragadva leült a maradék pitével Johnny mellé és kérlelően nézett rám.
-Ne nézz így rám, nyugodtan megeheted!- -mondtam mosolyogva mire el is kezdte falni. Csönd lett és így hallottuk, hogy Jimmyék hangosan beszélgetve jönnek vissza. Valami lányról beszéltek, akivel Syn járna, csak túlzottan aggódna, mert annyira kell figyelni a csajra. Végül nem csak Zacky aludt ott nálam, mind ott maradtak velem és így telt el a karácsonyunk. A következő napok is gyorsan teltek, egy napot Mac velem töltött, hogy Suzy és Brian kicsit kettesben lehessenek, úgyhogy csajos napunk volt, táncoltunk, vásároltunk, sütöttünk tortát, filmeztünk, és hagytam Macnek hogy fodrászkodjon rajtam és kisminkeljen. Aztán ahogy végzett elterült az ágyamon és izgatottan várta, hogy mit szólok az eredményhez. Ahogy a tükörbe néztem, még mindig fura volt amit láttam. Alig ismertem magamra, sápadt voltam, a szőke hajam lenőtt és az arcom is kicsit horpadt volt, gondolom mert fogytam kicsit amíg nem ehettem rendes kajákat és így még most se tudok túl sokat enni. De úgy döntöttem, ha már új életet kezdtem, ideje új külsőt szerezni az új ház és barátok mellé. Mivel Mac a nagy izgatottság közben bealudt az ágyamban elkezdtem át nézni a ruháimat és mindent ami arra az életre emlékeztetett amit Dan kényszerített rám egy zsákba tömködtem, még jó, hogy vásárolgattam Mackel mert, rengeteg ruha került a zsákba. Mikor végeztem megint a tükörbe néztem, szörnyülködtem a hajamon. -Hogy a francba lettem én szőke? Mint valami klón, szőke hátközépig érő haj, zöldes szemek.-gondoltam magamba, és ahogy oldalra pillantottam, megláttam egy ollót és megragadtam. Bátorítottam magam a tükörbe nézve, becsuktam a szemem és nyisszantottam egyet a hajamból. A vállamnál vágtam le a hajamat és mivel nem igazán tudtam mit csinálok, kicsit tépettre sikerült. Aztán felhívtam Juliet, hogy jöjjön át és fesse be a hajam barnásra. Egy vöröses-barna hajszínnel  végzett a fejemen egy órával később, és ami azt illeti, tetszett. Szilveszterig a srácokat nem is láttam, csak telefonon beszéltünk, egyiküknek sem szóltam, hogy úgy döntöttem megváltozom. December 31. lett végre. Izgultam a buli miatt, vártam nagyon hogy mit szólnak majd a srácok az új frizurámhoz. Kifestettem  a körmeimet, kicsit behullámosítottam az új hajamat, és elkezdtem sminkelni. Dan utálta az erős sminket, de úgy döntöttem, végre kiemelem, hogy zöld szemeim vannak, ezért füstös, sötétbarna szemeket varázsoltam magamnak, enyhe rózsaszínes szájfénnyel. Majd elkezdtem keresgélni valami ruhát, de megzavart a telefonom.
-Sziaaa! Érted megyek 9-re jó?- szólt egyből bele Syn.
-Jaj, nem kell, menj nyugodtan, majd találkozunk.- mondtam, nem akartam, hogy a többiek előtt meglásson.
-Nem,érted megyek. Már mindenkinek azt mondtam veled megyek!- mondta határozottan.
-De miért?
-Nem szeretnék Michellel menni, és gondoltam így lehet azt hiszi ez egy randi és nem fog nyomulni, szóval akartam is kérni valamit.- mondta és elhallgatott én meg csak vártam, hátha kiböki végre hogy mit.
-Mondd már!-rivalltam rá végül, mire elkezdett nevetni.
-Ne hagyj egyedül éjfélkor, nem kell újévi csók, csak legyél ott, nehogy megtaláljon.
-Már azt hittem valami nagyobb dolog, de jó vigyázok, rád!- mondtam mosolyogva.- De mi lenne ha beszélnél vele?
-NEEM, Val húga, nem bánthatom meg! De mind1 is, fél óra és ott vagyok érted.- azzal le is rakta. Megnéztem gyorsan mennyi az idő és elképedtem, hogy basszus alig van időm de még nincs meg a ruha. Aztán megtaláltam végre. Egy kis vörös- fehér miniruhát választottam, pánt nélkülit, fehér magassarkúval, és mire meghallottam, hogy Syn leparkolt el is készültem. Elindultam hát az ajtó felé és még mielőtt Syn kinyithatta volna, kitártam az ajtót. Nem bírtam, mosolyogni kezdtem azon ahogy Syn tátott szájjal meredt rám.
-Sziaa neked is! -mondtam egy 5 perces kínos egymással szemben állás után. Kicsit talán észbe kapott, hirtelen a szemembe nézett és egy furcsa mosoly jelent meg az arcán.
-Bámulatosan gyönyörű vagy!- mondta majd adott köszönésképpen két puszit. És hát meg kell hagyni, ő is jól nézett ki, egy fehér ing volt rajta amit a mellkasán kicsit kigombolt, jól állt neki, kiemelte milyen jó barna és egy kalap volt a fején.- A hajad.. ez,.. nagyon jól áll! És a ruha! -hebegett, mire csak elkezdtem nevetni, aztán ahogy észrevette magát ő is nevetett.- Michelle a közelembe se fog jönni ha meglát.- mondta vigyorogva majd intett, hogy induljunk a kocsi felé. Hamar odaértünk a buliba, mikor kiszálltunk a kocsiból megálltam és Synre néztem.
-Na, tetszeni foga többieknek is?- kérdeztem a fejemre mutatva- mire mosolygott, és határozottan bólogatott.
-Meg is tréfálhatnánk őket! -vetette fel fura vigyorral. - Bemegyünk és a közelükben megállunk, te háttal, tuti nem ismernek meg. Azt fogják hinni valami csaj akit máris felszedtem.
-Nem értem ebben mi a tréfa, de tudod mit, mind1, legyen!-mondtam és elindultunk befelé, egymás mellett egymásba karolva. Mikor bementünk Syn kereste a többieket, én meg lesütöttem a fejem, hogy ne vegyenek észre, majd  mikor látta, hol ülnek oda mentünk. Közel hozzájuk megálltunk, Syn bepörgetett maga elé és úgy csinált mintha épp flörtölnénk. Elég vicces volt, ahogy csábos mosollyal méregetett, miközben én úgy fojtottam vissza a röhögést, az arca láttán.
-Hé,Syn, hozd a barátnőd! -ordított egyet Jimmy, és Syn el is indult, majd megragadt a csuklómat és húzott feléjük. Megálltunk előttük és vártuk, hogy mi lesz. Még mielőtt felemeltem volna a fejem, megszólalt Zacky.
-És Rache? Azt mondtad elmész érte!- mondta, majd suttogva folytatta- Ki ez a csaj?- nem bírtam, hát rájuk néztem. Azt hiszem, eleinte nem mind ismertek meg.Legalábbis Johnny és Matt nem.
-Na ba*d meg! -nyögte ki Zacky.
-Végre! Ilyennek ismerlek! Ez az én Rockym!- ordított egyet Jimmy majd felkapott és megpörgetett. Körbe köszöntem mindenkinek, majd leültünk mi is hozzájuk. Michelle furán nézett ránk, de Syn örült, hogy nem mászik rá, úgyhogy felszabadultan ittunk és táncoltunk. Idővel Julie és Lily is felbukkant, meg még pár lány akikkel együtt dolgozunk, odajöttek kicsit, de aztán elmentek pár idegen sráccal. Zacky is elkezdett csajt keresni, közeledett az éjfél és mániája volt, hogy kell éjféli csók. Michelle ajánlkozott párszor neki, de Zacky inkább csak viccnek fogta fel. Még egy óra volt hátra kb, mikor Synnel leültünk a pulthoz ketten iszogatni. Már ittunk rendesen, szóval elég jól voltunk már, váratlanul ott termett Jimmy is és elkezdett prédikálni. Nagyon édes volt, alig állt már a lábán.
-Én annyira nagyon örülök nektek srácok! Össze kell jönnötök!.... -Olyan komolyan próbált ránk nézni amennyire csak tudott részegen, de hogy mi is ittasak voltunk már elröhögtük magunkat.- Syn baromi jó pasi! De komolyan mondom Rocky! Ha csaj lennék, tuti rávetném magam! És teeeeeee! Bombázó vagy, csak kár hogy a húgom!- mondta, de ahogy elhaladt mellettünk egy csaj és már nem is figyelt ránk, ment utána. Synnel nevettünk rajta, majd rám nézett.
-Igaza van! Bombázó vagy!
-Te sem panaszkodhatsz! Kár hogy tudatában vagy. -mondtam mire elmosolyodott.
-A szemed káprázatosan szép!- mondta, aztán gondoltam nem is figyel arra amit mondok, szóval csak iszogattam valami koktélt. Odajött hozzánk Zacky és Val és elrángattak minket táncolni. Jól éreztük magunkat, bár táncolni nem igen tudott már egyikünk sem. Aztán elkezdődött a visszazsámlálás,  a zene elhalkult, és mindenki kereste a kiszemeltjét. Jimmy Lilyvel, állt ami meglepett, de különösképpen nem zavart. Matt és Val természetesen együtt, Zacky és Johnny meg két ismeretlen lány mellett álltak, és méregették őket kaján mosollyal. Mikor hátrafordultam, Syn állt mögöttem és a derekamra tette az egyik kezét és az oldalához húzott. Így pont láttuk a barátainkat, ahogy figyelték a párjukat és együtt ordítottak.
-5, 4, 3, 2, 1!!! -és csattantak a csókok. Rá néztem Synre, aki mosolygott a többieken, aztán ahogy látta, hogy nézem, belenézett a szemembe és a derekamon lévő kezével rántott egyet rajtam, így teljesen hozzá simultam és az ajkaim pont az övéire érkeztek! Megcsókolt!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése